Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Όταν ο ΠΑΟ έχει ανάγκει τον «Αντωνίου»

..τότε τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσα καλά.
Η δύσκολη κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ήδη γνωστή μετά την παραίτηση Πατέρα - Βγενόπουλου.
 
Η έλλειψη ρευστότητας είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη απειλή για την ΠΑΕ. Με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να έχει αποστασιοποιηθεί οριστικά από το Ποδοσφαιρικό τμήμα, ένα ισχυρό πορτοφόλι και μια ισχυρή προσωπικότητα είναι απαραίτητα και μάλιστα άμεσα. Δεν υπάρχει όμως κανένα φως στο τούνελ...

Τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα όταν η ΠΑΕ δείχνει να κολλάει ακόμη και σε θέσεις όπως του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Ο Κώστας Αντωνίου κατείχε μια τέτοια θέση μέχρι σήμερα, αφού δήλωσε την παραίτησή του πριν από λίγο. Κι όμως... δεν έγινε δεκτή. Ένας σύλλογος που έχει δαπανήσει τόσα εκατομμύρια τα τελευταία δύο χρόνια κολλάει στον Αντωνίου. Σε ένα πρώην παίκτη και πανελίστα (Αθλ Κυριακή.) Ο συγκεκριμένος έχει σημαδευτεί από τις πολλές λάθος επιλογές του σε παίκτες και απορώ πως παρέμεινε για τόσο καιρό στην ομάδα. Ανύκουστο ένα τέτοιο μπάτζετ να διαχειρίζεται από τον Κώστα Αντωνιου! Η άρνηση αποδοχής της παραίτησής του από τον Δημήτρη Γόντικα (!) δείχνει το αδιέξοδο στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς αφεντικό στις μεταγραφές γίνεται ο... Κάρλος Φρέιτας!

Τα ονόματα αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υπάρχουν σε μία ομάδα που κάνει Πρωταθλητισμό, όπως ο Παναθηναϊκός. Χρειάζεται ένα δυναμικό ξεκαθάρισμα σε όλους τους τομείς, μόλις βρεθεί επιτέλους νέο αφεντικό στην ομάδα.

Υ.Γ. Αλήθεια ο Ραμόν Ρότσα γιατί να αναλώνεται στις ακαδημίες την ώρα που μπορεί να βοηθήσεις στο ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το διαβάσαμε στο: http://mpalakia.blogspot.com/2010/12/blog-post_6985.html#ixzz19Pw7di00


http://mpalakia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου