Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ο Ολυμπιακός του Αύριο!


Μεγάλες στιγμές θα ζήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τη νέα περίοδο αφού πλέον η ομάδα του Πειραιά αλλάζει προς το καλύτερο και οι στόχοι μοιάζουν κάτι παραπάνω από εφικτοί.

Κάτω από τα δοκάρια θα στέκεται ως κέρβερος ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ σαν μπακ απ υπάρχουν οι Πάρντο και Μέγιερι. Στην άμυνα τα πράγματα είναι λίγο πολύ πιο απλά και συγκροτημένα αφού εκεί δεν θα υπάρχουν τρομακτικές αλλαγές. Οι Πάντος, Ντομί, Λεονάρντο, Κ.Παπαδόπουλος κούνησαν μαντήλι και στη θέση ήρθαν οι Μοντέστο και Χολέμπας. Ο Κορσικανός αμυντικός θα αποτελεί την κάλυψη των Α. Παπαδόπουλου και Μέλμπεργκ, ενώ ο Ελληνογερμανός αμυντικός θα είναι αναπληρωματικός του Ραούλ Μπράβο.

Στα χαφ, όπου και πονούσε ο Ολυμπιακός, η νέα χρονιά αποπνέει σιγουριά. Ο Ντουντού δείχνει ακλόνητο φαβορί για την ενδεκάδα, ενώ ο παρτενέρ του θα έχει όλα τα φόντα για να κάνει τη βρώμικη δουλειά που απαιτεί η θέση του κόφτη. Δεξιά θα παίξει ο Ρόμενταλ, ενώ αριστερά άπαντες ελπίζουν στο να τελειώσει θετική η υπόθεση του Ριέρα. Ως λύση από τον πάγκο είναι και ο Επστάιν, ενώ δεκάρι εκτός από τον Όσκαρ θα είναι και ο Ιμπαγάσα, ο οποίος προορίζεται για βασικός, και ο Μιραλάς.

Στη κορυφή τα πράγματα είναι... στάσιμα. Τα πρόσωπα δεν αλλάζουν αλλά οι θέσεις των βασικών έχουν πλέον αλλάξει. Ο Μήτρογλου... έφαγε λίγο παραπάνω και ο Ντιόγκο, ο οποίος ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα του έκλεψε τη θέση και δύσκολα θα την χάσει. Πάντα πολύτιμος και ο Ντάρμπισιρ που το μυρίζει έντονα το γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου