Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Μόνο μην βγει... Φέλιξ Μπόρχα!

Ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες είναι και με την βούλα παίκτης του Ολυμπιακού και άπαντες στο λιμάνι εύχονται να πιάσει το στοίχημα του Μίτσελ με τον νεαρό στράικερ...


Ο Παραγουανός έρχεται με καλές συστάσεις, προέρχεται από μια σούπερ χρονιά και γενικά διψάει για να δείξει το ταλέντο του και στα ευρωπαϊκά τερέν... Ο Μίτσελ τον πιστεύει, του άρεσε σαν περίπτωση και είπε να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα για να δει αν του βγαίνουν τα στοιχήματα.

Το αν θα πιάσει είναι όντως ρίσκο. Ένας άλλος νοτιοαμερικάνος, ο Φέλιξ Μπόρχα ή αλλιώς Κόμπρα ή αλλιώς killer ή αλλιώς δολοφόνος δε κατάφερνε να τη βάλει στο πλεκτό ούτε με αίτηση. Για κεφαλιές τον είχαν πάρει, ανάθεμα και αν στο άλμα του ξεπερνούσε τους πέντε πόντους. Προσωπικά δε πιστεύω πως ο άσσος από το Εκουαδόρ δεν ήταν κακός παίκτης. Ήταν όμως έξω από τα νερά του...

Δε κόλλησε με τον Ολυμπιακό, δυσκολεύτηκε στην Ελλάδα και η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Ένα μικρό πέρασμα σχετικά καλό από την Γερμανία και έκτοτε το χάος.

Δεν είναι απαραίτητο πως ο Μπενίτες θα βγει Μπόρχα. Δεν είναι όμως και σίγουρο πως θα γίνει ο φορ που πάντα ονειρευόμασταν. Μικρό καλάθι λοιπόν και τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

Βασίλης Κούμπουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου