Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το χρυσάφι βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ...

Όσο και αν φαίνεται οξύμωρο, η πρακτική Football Manager που ακολουθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι η πλέον επιτυχημένη! Η Σούπερ Λιγκ έχει χρυσό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το γνωρίζει καλά...


Σαν καλός άνθρωπος δέχτηκε το δώρο του Σταύρου Αδαμίδη και πήρε τσάμπα τον Μανωλά! Ο Μανωλάς λοιπόν από ασταθής αλλά ταλαντούχος αμυντικός, φτάνει να κοστίζει δέκα εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός να απορρίπτει πρόταση ύψους οκτώ εκατομμυρίων... Επιτυχημένο το ντιλ; Απόλυτα!

Κεφάλαιο Ολαϊτάν. Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, έκανε παζάρι με τα κέρματα, μπήκε ο Ολυμπιακός τον τσίμπησε με πέντε κατοστάρικα και τώρα η αξία του είναι δεκαπλάσια! Και όλα αυτά από κάποια Βέροια στο ποδοσφαιρικό πλανήτη. Επιτυχημένο το ντιλ; Αλίμονο!

Κεφάλαιο Σιόβας. Ίδια περίπτωση με τον παραπάνω μόνο που αυτόν τον ήθελε ο ΠΑΟ και όχι ο ΠΑΟΚ! Η εξέλιξη παρόμοια και ο πρώην άσσος του Πανιωνίου είναι από τα καλύτερα μπακ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος, άφησα τον Σάμαρη. Ένα παιδί που πέρυσι έπαιζε και δεν έπαιζε στον Πανιώνιο και φέτος τον έμαθε η μισή Ευρώπη. Και πόσο μας κόστισε; Τρία κατοστάρικα και κάτι ψιλά...

Εκεί πρέπει να χτυπάει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μάνα στο μάρκετινγκ. Ξέρει πως δε πρόκειται όλοι να βγουν σαν τον Ολαϊτάν αλλά ένας στους πέντε αν βγαίνει έτσι, τότε έχει όλα τα φόντα για να ανέβει ακόμη πιο πολύ επίπεδο. Γιατί το όνομα του ο κάθε σύλλογος δε το φτιάχνει μόνο με νίκες αλλά και με πωλήσεις. Όταν αρχίσουν να σε εμπιστεύονται οι ισχυροί, τότε ξέρεις πως ανήκεις σε αυτούς.

Είναι τύχη για τον Ολυμπιακό που στην μετά Κόκκαλη εποχή βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στο τιμόνι. Και σεντ να μην έβαζε, είμαι σίγουρος πως πάλι θα έκανε την ομάδα μεγάλη.

6 σχόλια:

  1. κοίτα,εν πρώτοις ,έχεις δίκιο.αυτό που δεν γράφεις είναι το......
    αφού κατάφερε και δημιούργησε το κονκλάβιο με τις 10 ομάδες της Σ.Λ παραρτήματα,με αποτέλεσμα ,να παίρνει μόνιμα το πρωτάθλημα(κάτι σαν τσαουσέσκου στην ρουμανία,που στις εκλογές έπαιρνε συνέχεια 99,99%)με αποτέλεσμα να παντελονιάζει κάθε χρόνο,25 μύρια,σύν τα υπόλοιπα από τους βαθμούς και τις προκρίσεις,είναι φυσιολογικό να αγοράζει όλους αυτούς που αναφέρεις,είτε γαιατί τους χρειάζεται,είτε για να την σπάσει στους άλλους.σάμπως από την τσέπη του τα βάζει.οι άλλοι πληρώνουν,απλά δεν το κατ;αλαβαίνουν.
    αυτό που είναι ενθαρυντικό,είναι ότι παρατηρώτελευταία,το γαυροτήγανο να αδιάζει σε πολλά μάτς.ο κόσμος ξύπνησε και αρχίζει να αηδιάζει πλέον με αυτά που γίνονται
    όλα αυτά ,τα γράφω,(εσύ με καταλαβαίνεις) όχι διότι μισώ τον γαύρο,αλλά θέλω να βλέπω,16 ομάδες να κυνηγάνε το πρωτάθλημα,και όχι μόνο ένας.
    καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες μου μόνο σε ποια πρωταθλήματα δεκαέξι ομάδες κυνηγούν τον τίτλο και θα σε παραδεχτώ... Γιατί πέρα από 1 το πολύ δύο ομάδες δεν υπάρχουν. Μόνο στην Αγγλία τυπικά υπάρχουν περισσότεροι διεκδικητές αλλά ουσιαστικά πάλι Σίτι με Τσέλσι θα παλέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το...16 ομάδες για πρωτάθλημα,είναι ουτοπία.απλά ήθελα να τονίσω την απαξίωση του κόσμου,ο οποιος ξέρει τον πρωταθλητή από το καλοκαίρι ,και παίζουν απλά για να παίζουν.στο π[αρελθόν υπήρχαν 6-7 ομάδες και υπήρχε συναγωνισμός(δεκαετία 70,και 80)μετά άρχισαν τα όργανα,και διαλύθηκαν τα πάντα.
      ΥΓ. τί έχεις να πείς ,για τις απαντησεις των μώραλη-σαρρή,στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων;;;;;συμφωνείς με τις απαντήσεις τους;;;;;σου αρέσει που οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν;;;;
      αν όχι,πού είναι η αυτεπάγγελτη επέμβαση του εισαγγελέα,για παραβίσαη νομοθεσίας;;;;

      Διαγραφή
  3. Τα περι αθεμιτου ανταγωνισμου πανε περιπατο...Περιμενω να δω ποτε θα αποχωρησουν ολες οι ομαδες...
    Τελικα μονο τυχαια δεν ειναι η κριση, παρακμη και διαβρωση σε ολους τους τομεις.
    Ο κος Ζουραρις μιλησε για εναν παραγοντα που κερδιζε παιχνιδια με 15 παικτες, μαλλον οι εισαγγελεις ηταν αποσχολημενοι με το απλωμα του τραχανα και δεν τον καλεσαν για διευκρινησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του Μώραλη μου άρεσαν γιατί είναι πρόθυμος να συζητήσει προτάσεις για το καλύτερο και αυτό πρότεινε. Αντί να κράζουν, να προτείνουν. Του Σαρρή βεβαίως όχι γιατί ήταν το λιγότερο λίγος για αυτή την θέση. Περισσότερο έλεγε και ξέλεγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν οι μισές και παραπάνω ομάδες ελέγχονται απο τον Μαρινάκη και το σύστημά του σε ΕΠΟ και διαιτησία,λογικό να είναι το χρυσάφι να βρίσκεται στη σούπερ λίγδα μας..ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή