Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Οι "Αετοί" πεθαίνουν στον αέρα...

Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του κόντρα στην Μπενφίκα απόψε στο Καραϊσκάκη και με νίκη σχεδόν κλειδώνει την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι αερομαχίες θα κρίνουν τον αγώνα...

Ο Μίτσελ έθεσε τα πράγματα στη σωστή βάση. Πρέπει η ομάδα να αποτινάξει το ρόλο του φαβορί και να μεταφέρει το άγχος σε αυτούς που πραγματικά παίζουν τα ρέστα τους, δηλαδή τους Πορτογάλους. Οι Πειραιώτες παίζουν κόντρα σε μια ομάδα με τεράστιο brand name αλλά με τρανταχτές αδυναμίες στον ψυχολογικό τομέα και με έναν προπονητή μονίμως... σε δυσμένεια!

Το θέμα είναι να κρατηθεί η ομάδα στις αερομαχίες. Τέσσερα από τα πέντε γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα είναι από τα στημένα και με τους ψηλούς της Μπενφίκα, εκεί θα πρέπει να είναι το κλειδί του ματς. Έχοντας και τον Σαλίνο σαν δεξί μπακ που είναι κοντός, τον Σάμαρη και τον Μανιάτη που δεδομένα έχουν πρόβλημα στις ψηλές μπάλες, ο Ολυμπιακός χάνει δεδομένα σε ύψος.

Ίσως αν αρχίσει ο Γιαταμπαρέ αντί του ανέτοιμου Τσόρι να δυναμώσει λίγο την αεράμυνα της ομάδας αλλά και πάλι θα πρέπει άπαντες να δώσουν τεράστια προσοχή στον συγκεκριμένο τομέα.

Τέλος, σας παραθέτω την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μίτσελ στο εν λόγω ματς: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Σίοβα, Μανωλά, Μανιάτη, Σάμαρη, Φουστέρ, Βάις, Γιαταμπαρέ και Μήτρογλου.

3 σχόλια:

  1. εχει καποιο προβλημα ο Εντινγκα? θα τον προτιμουσα στο κεντρο απο τον Μανιάτη ή ακομα και τον γιαταμπαρε στο κεντρο. Στα ακρα ο γιαταμαρε δεν με επεισε.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ επιρρεπής στο απλό λάθος ο Γιαταμπαρέ αλλά πρέπει να του δώσουν ευκαιρίες αν σκεφτείς πόσο τον πλήρωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιαταμαπρε εντινγκα σαμαρης ειναι η τριαδα του κεντρου. Ο μαινιατης το εοχυμε ξαναπει ειναι καλυτερος για δεξι μπακ, ή σαν τριτοτεταρτος για το κεντρο. Τον γαιταμπαρε τον πιστευω πολυ αλλα οχι για DexiExtrem (ερχεται η ωρα του Παοκτζη, του τα φυλαω). Πλακα, πλακα παλι βρεθηκαμε χωρις δεξι εξτρεμ?
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή