Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Πόσο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Νίνης;

Ο Έλληνας μέσος δεν υπολογίζεται από την Πάρμα και παρότι τα μίντια τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως καλοβλέπει την περίπτωση του!

Ο Σωτήρης Νίνης δεν βρίσκεται στα πλάνα των Ιταλών και από τον Πειραιά δεν θα έλεγαν όχι στην απόκτηση του αφού ο Έλληνας διεθνής μέσος αρέσει στους πρωταθλητές εδώ και αρκετό καιρό... Το θέμα βέβαια είναι πως αν κινηθούν οι ερυθρόλευκοι για αυτόν δε θα ψάξουν το δανεισμό του αλλά τη μόνιμη μεταγραφή του!

Να θυμίσω εδώ πως πριν λίγο καιρό ο Έλληνας άσος είχε ανοίξει την πόρτα στο λιμάνι τονίζοντας πως δε θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προοπτική... Μεταξύ μας τώρα, ο Νίνης είναι παίκτης που ταιριάζει στον Ολυμπιακό αφού οι λύσεις στη συγκεκριμένη θέση είναι περιορισμένες μετά και το διαφαινόμενο κόψιμο του Ντε Βινσέντι...

Το αγκάθι στο όλο ντιλ είναι στο αν οι Ιταλοί τον πουλάνε τον παίκτη ή τον δανείζουν... Αν κάνουν μόνο το δεύτερο τότε δύσκολα θα υπάρξει σοβαρή εξέλιξη με τους πρωταθλητές!


2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ(ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ειπες ολα Δεξι μπακ.
      Ομαδα ασυνδετη, που κανει πασουλες στην αμυνα και δεν μπορει να αλλαξει μια μπαλια στο κεντρο...ΜΗΔΕΝΙΚΟ εργο προπονητη. Κανενα σχεδιο. Παιρνουν την μπαλα και δεν ξερουν ΤΙ να την κανουν.
      Λαμπρος.

      Διαγραφή