Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με Λέτο...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να γίνει ρεζίλι διεθνώς αποκτώντας εκ νέου τον Λέτο(ναι γιατί δεν υπάρχει άλλο αριστερό εξτρεμ στον πλανήτη) και εγώ δεν μπορώ να μην βγάλω από μέσα μου όλα όσα σκέφτομαι...


Ναι εξετάζεται ο Λέτο. Καλά διαβάζετε. Ο Αργεντινός που έφυγε νύχτα από τον Ολυμπιακό για να πάει στον Παναθηναϊκό, τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει πάλι στο λιμάνι. Προσωπικά, το θεωρώ τεράστιο φάουλ από τη διοίκηση αν τελικά κάνει κίνηση για αυτόν τον ποδοσφαιριστή...

Ο αριστερός εξτρέμ. ο οποίος έχει να παίξει μπάλα ένα χρόνο και κάτι, προτάθηκε στους ερυθρόλευκους και αυτοί τον εξετάζουν διότι ανήκει στον κ. Κοσεντίνο με τον οποίο έχουν καλές σχέσεις. Καλές σχέσεις με κάποιον που πουλάει φύκια εδώ και χρόνο, βλέποντας την κατάληξη υποθέσεων σαν αυτή του κλεισμένου Ρουίς.

Γυρίζω όμως στον Λέτο που δε μου γεμίζει το μάτι. Δε καταλαβαίνω δηλαδή γιατί αυτόν. Η γνώμη μου είναι ίδια από τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Καλός αλλά με κατάχρηση της μπάλας λες και είναι ο Ρονάλντο. Φτάνει ο Βλαχοδήμος στο κάτω κάτω. Φαντάζεστε πτέρυγες με Βλαχοδήμο και Λέτο; Η μπάλα δε θα φτάνει ποτέ στον Τζιμπούρ.

Κυριότερο όλων είναι όμως η απόφαση του να πάει στον Παναθηναϊκό. Η αγκαλιά του Ολυμπιακού μπορεί να δεχτεί παίκτες που ξεκίνησαν στα πράσινα. Από τα κόκκινα στα πράσινα και πάλι πίσω είναι γραφικό και δεν υπάρχει νόημα. Διάολε, δεν είναι και ο Μαραντόνα.

4 σχόλια:

  1. Μπα μη φοβασαι θα γινει οπως και με το Βυντρα ή παλιοτερα με τον Κυργιακο αν θυμασαι! Λιγη γιουχα θα πεσει και θα καταλαβουν εκει στην διοικηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και επαυξάνω Βασίλη και δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα χρόνια τώρα σε συγκεκριμένους παίχτες
    και όπως σωστά είπες δεν υπάρχουν άλλα αριστερά εξτρέμ? και τι στο διάολο πληρώνουν τον κοβάσεβιτς για να προτείνει παίχτες που τους ξέρουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ . ΕΓΩ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΦΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΜΑΤΣ ΕΒΑΖΕ. ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι φίλε Μανόλο...

    Φίλε Κωνσταντίνε, εκτός από τους τρεις Σέρβους του Ντάρκο, ακόμη περιμένω να δω τις προτάσεις και αυτουνου και του Λορένθο.

    Ναι φίλε ανώνυμε και θα βγει ο Μήτρογλου ή ο Τζιμπούρ για να μπει στην κορυφή ο Λέτο. Απόλυτα λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή