Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Φερθείτε σαν άντρες και παίξτε παντού!

Η απόφαση της διοίκησης να μην παίξει ο Μανωλάς με την ΑΕΚ αλλά και οι φήμες για τον Κοντρέρας μου τριβελίζουν μέρες το μυαλό... Μικραίνουν τον Ολυμπιακό με αποφάσεις για τα πανηγύρια!


Ποια Τούμπα και ποιο ΟΑΚΑ; Ολυμπιακός είσαι... Μπαίνεις, παίζεις, δείχνεις πως είσαι καλύτερος και τελειώνει εκεί το πανηγύρι... Δηλαδή δεν έπαιξε ο Μανωλάς με την ΑΕΚ λόγω της "καυτής" ατμόσφαιρας στο ΟΑΚΑ από 20.000 Αεκτζήδες... Και 70.000 να είχε, πάλι στην πρώτη γραμμή θα έπρεπε να ήταν!

Στον Ολυμπιακό παίζετε μάγκες... Και βγαίνει και ο κυρ Σάββας και λέει πως ήταν απόφαση της διοίκησης! Συγνώμη αλλά να και αν ήταν, να και αν δεν ήταν... Παίξτε παντού και αφήστε τις ηλιθιότητες... Να παίξει στην Τούμπα ο Κοντρέρας, ο Σιόβας στη Νέα Σμύρνη και ο Μανωλάς στο ΟΑΚΑ...

Αλλιώς να ζητήσουμε συγνώμη από τον Νικοπολίδη που έπαιζε τόσα χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό, συγνώμη και από τον Μανιάτη που τον αναγκάσαμε να παίξει στην Πλατεία, συγνώμη και από τον Μήτρογλου που τον βάλαμε να παίξει στη Γερμανία που του θυμίζει τους δικούς του...

5 σχόλια:

  1. αμα τα λεμε εμεις μας βγαινεις με κοκκινο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φλωρικα ειναι αυτα ρε... Αυτα που κοροιδευουμε αυτα λουζομαστε με απο την ΠΑΕ.

    Οταν θα μαθουν καποιος οτι Ολυμπιακος σημαινει ψυχη και μαγκια τοτε ισως καποια πραγματα αλλαζουν. Οταν ανεβαιναν Τζολε, Γεωργατο, Τζιοβανι, Δεληκαρηδες και ολοι αλλοι και ετρωγαν πετρες δεν καθοντουσαν σαν κυριες, εμπαιναν μεσα και τους πηδαγαν... τωρα ομως φοβομαστε μην παθουν ψυχολογικα οι παικτες. Ρε 11 ατομα να μαζεψεις απο την εξεδρα πιο ψυχη και τσαμπουκα θα εχουν για να παιξουν στην τουμπα.

    Γι' αυτο ειναι ΘΡΥΛΟΣ.... και οι ΘΡΥΛΟΙ δεν κωλωνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βγαίνει και μιλάει ο μπαρμπά Σάββας εγώ κάνω τον σταυρό μου
    Βασίλη συμφωνώ με το άρθρο σου
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΥ δεν παίζουν για να μην προκαλέσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ξαναπεί πως στα άσχημα θα κράζω και στα καλά θα βγάζω το καπέλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω ξαναπεί πως στα άσχημα θα κράζω και στα καλά θα βγάζω το καπέλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή