Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Προβληματισμός για Μήτρογλου...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Μήτρογλου να μην εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του έδωσε στο ματς με την Ηλιούπολη και στου Ρέντη έχουν αρχίσει να ανησυχούν...

Η αλήθεια για τον Έλληνα στράικερ είναι κάπου στη μέση από όσα διαβάζετε... Στην αρχή της προετοιμασίας προορίζονταν για βασικός αφού ο Μιραλάς ήταν εκτός πλάνων από τον Λίνεν, ενώ ουδείς θα περίμενε πως ο Ολυμπιακός θα έκανε και την έκπληξη με τον Πάντελιτς.

Ο διωγμός του Γερμανού τεχνικού έφερε τον Βαλβέρδε και ο Ισπανός σίγουρα έδειχνε πως δεν καίγεται για τον νεαρό φορ των Πειραιωτών, ο οποίος πέρυσι έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά. Μάλιστα, τότε βγήκαν και κάποια σενάρια τα οποία τον έστελναν στη Γερμανία ως δανεικό, κάτι που είχε δυσαρεστήσει έντονα την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Και τώρα τι; Η απόδοση του με την Ηλιούπολη ήταν κάτω του μετρίου, το ντεφορμάρισμα του είναι παρατεταμένο και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πέφτουν πάνω του για να μη χαθεί και αυτός όπως πολλά άλλα ταλέντα... Προσωπικά, πιστεύω πως αν δε πάρει ευκαιρίες ρυθμό δε θα βρει ποτέ και κάθε φορά που θα παίζει θα είναι και χειρότερος...

4 σχόλια:

  1. Ποιος Μήτρογλου ρε παιδιά; Που να χωρέσει ο Μήτρογλου στην εντεκάδα με Μιραλάς και Πάντελιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε βγαίνει η χρονιά όμως μόνο με δύο σέντερ φορ! Είναι η 3η λύση αλλά χρειάζεται γιατί οι δύο πρώτοι είναι άνθρωποι και είναι λογικό να τραυματίζονται από τα πολλά ματς! Σκέψου να υπήρχαν και τα ματς της Ευρώπης, πόσο θα χρειαζόταν ένας τρίτος επιθετικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά Ευρώπη δεν παίζει, οπότε βγαίνει και παραβγαίνει. Ο Μήτρογλου θα γυαλίζει πάγκο. Στην εντεκάδα προηγούνται άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΝΑ ΕΠΕΖΕ.
    ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΨΗΛΑ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΖΟΛΕ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή