Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Αρχίζει το αντάρτικο ο Λίνεν!


Ο Γερμανός τεχνικός του Ολυμπιακού άρχισε να παίρνει τις δικές του αποφάσεις, κλείνοντας τα αυτιά στις δημοσιογραφικές... σειρήνες.

Άπαντες θεωρούσαν πως ο Άλμπερτ Ριέρα θα βρίσκεται έστω και για ψυχολογικούς λόγους στην αποστολή για το ματς με την Μακάμπι αλλά όλα αυτά φάνηκε πως ήταν... λανθασμένες πληροφορίες.

Ο Ισπανός κρίθηκε ανέτοιμος από τον Λίνεν και έμεινε εκτός αποστολής για το κρίσιμο παιχνίδι του Τελ Αβίβ και πλέον όλοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου θα κάνει και άλλες τέτοιες εκπλήξεις στον κόσμο της ομάδας. Αν η απόφαση πάρθηκε επειδή ο Ριέρα ήταν ανέτοιμος, τότε πάω πάσο.

Αν όμως είναι καπρίτσιο του Γερμανού, τότε θα έχουμε ιστορίες... τύπου Ντούσκο. Θυμάστε, σαν τότε που ο Τζιοβάνι κοίταζε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού από τον πάγκο, εξαιτίας της κόντρας με τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Το ματς στο Ισραήλ πλησιάζει και μένει να δούμε αν το αποτέλεσμα δικαιώσει τον Λίνεν ή όλους εκείνους που θεωρούσαν απαραίτητο ένα παίκτη σαν τον Ισπανό, έστω και αν παίξει για ελάχιστα λεπτά. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ακόμη και ανέτοιμος είναι σαφώς καλύτερος από τον Γκαλίτσιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου