Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Έρχεται η ώρα του αρχηγού...

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι στο ακουστικό του για την επιστροφή και η περίπτωση του μοιάζει ως η ιδανικότερη επιλογή για τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο!


Η αλήθεια είναι πως τον Γενάρη για να βρεις παίκτη που θα προσφέρει ή θα δώσεις έναν σκασμό λεφτά για να αγοράσεις κάποιον πρωτοκλασάτο ή θα ψάξεις λαβράκι από τους ελεύθερους... Λαβράκι και ελεύθερος για την άμυνα είναι φυσικά ο Αβραάμ που ήξερε πως η πόρτα της ομάδας είναι ανοικτή για αυτόν.

Το καλοκαίρι ο αρχηγός δε τα βρήκε με τον Μίτσελ, ο Μαρινάκης ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα έστω και στο ψυγείο αλλά ο Αβραάμ ήθελε να παίζει και για αυτό έφυγε για την Τουρκία. Εκεί τα πήγε καλά με τον Χαλίλχοτζιτς αλλά μόλις έφυγε ο εν λόγω κόουτς πήγε από το γήπεδο στον πάγκο, από τον πάγκο στην εξέδρα και από εκεί στην Αθήνα.

Τώρα με δεδομένη την λειψανδρία στα μετόπισθεν των Πειραιώτων ο Αβραάμ φαντάζει ως η ιδανικότερη επιλογή. Άλλωστε το νεύρο και η ικανότητα του αρχηγού λείπουν από την φετινή ερυθρόλευκη οπισθοφυλακή. Και μην ξεχνάμε και το βασικότερο. Με τον Αβραάμ ανέβηκε ο Μανωλάς, πλάι στον Αβραάμ ξεψάρωσε και ο Σιόβας, με αυτόν θα ξεπεταχτεί και ο Αυλωνίτης. Πάντα, στα δύο στόπερ το ένα πρέπει να ηρεμεί και να δίνει οδηγίες στο άλλο κάτι που φέτος το βλέπουμε σπάνια...

Βασίλης Κούμπουλας

1 σχόλιο:

  1. ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,...... ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή