Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τους βύθισε στην μιζέρια...

Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως μεγάλωσε, οι άλλοι μίκρυναν και άστους τώρα να ασχολούνται με τον κάθε Δελφάκη και με τα ανάποδα πλάγια της κάθε Κυριακής...


Χτες, τα πράγματα ήταν απλά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το σύστημα της Παρί αλλά αυτή τη φορά σκόραρε και τα πράγματα του πήγαν όπως τα ήθελε. Βέβαια, δεν κλάταρε στο δεύτερο μέρος και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ματς. Για μένα πρωταγωνιστής ήταν ένας. Ο Σενιόρ Μίτσελ.

Ο Ισπανός πέρα από ότι έκανε ως προπονητής απέναντι στον Μόγιες, έκανε κάτι που έχω γράψει άπειρες φορές. Άλλαξε το dna της ομάδας. Όπως ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο, έτσι το πέρασε και στην ομάδα. Και όταν λέει πως μετά τη Γιουνάιτεντ θέλει την Ρεάλ, το εννοεί πραγματικά.

Η βραδιά ήταν μεγάλη αλλά είναι νωρίς ακόμη για πανηγύρια γιατί στο Ολντ Τράφορντ παλιά υπήρχε κατηφόρα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός τα τελευταία χρόνια, σίγουρα οι Άγγλοι δεν είναι όπως τότε αλλά μιλάμε ακόμη για μια ομάδα με παίκτες σαν τον Ρούνει και τον Φαν Πέρσι και με ένα όνομα κεφάλαιο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πάμε τώρα και στη μιζέρια. Και κλάμα... οι υπόλοιποι! Πεθαμένοι οι Άγγλοι, αστείος ο Μόγιες κτλ... Μιλούν εκείνοι που δεν έχουν νίκη μετά τα Τέμπη και αυτοί που δε μπορούν να νικήσουν τα ανάποδα πλάγια του Δελφάκη. Να μην μιλήσω για τους άλλους που τους παίρνουν οι θύελλες.

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο και η καλύτερη του απάντηση δίνεται πλέον με καλύτερους του και όχι με χειρότερους.

5 σχόλια:

  1. ....με προσον διαχρονικο τη βασιλεια της κοριοπολης τελικα φτειαχνεις και ομαδα που να μπορει να νικησει μια μαντσεστερ επιπεδου λειβαδιακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας πρηξατε με το τραβελι...Μακαρι να αποχωρησει ο ΠΑΟΚ απο το πρωταθλημα σας...Μονο ετσι θα σωθουν τα ματακια μας και τα νευρα μας απο τα τυρογαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με ενδιαφερει η προκριση.....Θελω την Κυριακη ξεφτιλισμα της βαζελας.....Χωρις οικτο.....χωρις σαλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ μεγαλη εμφανιση του Ολυμπιακου, χωρις να δωσει το 100%, επαιξε ομως παρα πολυ οργανωμενα, φαινοντουσαν οι γραμμες μεσα στο γηπεδο, αμυνα μεγαλης κλασης και το κεντρο να δουλευει ρολοι. Δεν θες κατι αλλο για να φερεις το ματς στα μετρα σου.

    Προφανως και ολα αυτα ειναι αποτελεσμα του Μιτσελ, προφανως και εχει φερει εναν αλλον αερα στην ομαδα, κανει δουλεια και αυτο φαινεται. Παιζει για τη νικη, και ειδικα μεσα στην εδρα μας αυτο πρεπει να κανουμε ακομα και αν εχουμε αντιπαλο τη μικτη κοσμου.

    Θελουμε ομως και νικη την κυριακη το ντερμπι ειναι παντα παιχνιδι γοητρου, και η καθε νικη με τον παο ειναι χαρα για τον κοσμο. Ας ειναι διαλυμενοι δε με απασχολει... τους παταμε και συνεχιζουμε.

    Ο Ολυμπιακος δεν εχει αναγκη τους διαιτητες και τις παραγκες αυτοι εχουν αναγκη να γκρινιαζουν για να καλυψουν την κατωτεροτητα τους σε ολα τα επιπεδα.

    "Ολυμπιακε μαζι σου για την δοξα τη τιμη σου για το μεγαλειο σου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός ο Μανόλο... Όπως και να είναι, δεν έχει λύπηση. Τους πατάς και τους αφήνεις στη μιζέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή