Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τι στο καλό βλέπουν στον Μέγερι;

Εδώ και καιρό ακούω για το ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Ούγγρο κίπερ και στα αλήθεια απορώ με τους σκάουτερ για το τι πραγματικά έχουν δει στον νεαρό πορτιέρο του Ολυμπιακού!!

Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Ο Ούγγρος ήρθε από την Φερεντσβάρος έχοντας μια σαιζόν στα πόδια του και τριάντα γκολ στην πλάτη του. Επιλογή του Δημήτρη Θεοδωρίδη ο μικρός και πολλοί ήταν αυτοί που έβλεπαν στο πρόσωπο του τον διάδοχο του Νικοπολίδη. Η προσπάθεια μάλιστα να τον βαφτίσουν ως διάδοχο του Αντώνη έγινε τόσο έντονη από όλα τα μίντια που ειλικρινά αν διάβαζε κανείς τα δημοσιεύματα, τότε θα σκεφτόταν πως είχε να κάνει με ένα κράμα του Καν και του Μπουφόν μαζί.

Στα θετικά του Μέγιερι είναι ο καλός του χαρακτήρας και πως ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στου Ρέντη. Επίσης είναι μικρός και έχει όρεξη να δουλέψει. Από εκεί και πέρα όμως το χάος...

Μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο αφού έχει την έκρηξη λόγω της σωματοδομής του αλλά είναι ο πιο ασταθής κίπερ που πέρασε μαζί τον Κοστάντσο. Τα λάθη του είναι παιδαριώδη και οι γκάφες του αμέτρητες.

Αν τώρα βρεθεί ομάδα να δώσει 2 εκατομμύρια για να τον πάρει, πιστεύω πως θα τον τυλίξουν με κορδέλα και θα τον στείλουν πακέτο!

6 σχόλια:

  1. Περαν απο τον γιγαντα Ρου Καρολ δεν υπαρχει άλλος τερματοφυλακας στον Ολυμπιακό. αυτος θα ειναι εγκλημα να φυγει παρα την προχωρημενη ηλικία του. Για τον Μεγερι, συμφωνω να φυγει με 2εκ, ουτε κουβεντα, αλλα το να τον συγκρινεις με το μυθικο ατομο Κοσταντζο, ειναι υπερβολη. Ο τυπος εχει μεχρι και διαφημηση για την παρτη του με κουφωματα... respect.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός άλλα είναι μακράν από τους χειρότερους από όσους θυμάμαι. Θυμάσαι χειρότερο εκτός από τον μποσταντζο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ημιθεο Ερβιν Λεμενς...Μην με κανεις να θυμαμαι τα παλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε αυτός δεν έπαιξε πολύ. Μέτριος ήταν οπότε έπαιξε, δεν ήταν και τόσο παλτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπήρχε λογος που δεν επαιξε πολύ...! Ηταν αμπαλος.

      Λεμενς και Κονσταντζο θεωρουνται μυθικα προσωπα στην θεση του τεμτατοφυλακα για τον Ολυμπιακό. Απο εκει και κατω υπάρχον και τα ιερα τερατα Παβελ Κοβατς, Τομισλαβ Μπουτινα, Γιουραι Μπουτσεκ.

      Οk, σε πειραζω, η θεση του τερματοφυλακα στον Ολυμπιακό ειναι ηλεκτρική όπως και του προπονητη.
      ακολουθει η θεση των σεντερ μπακ, και σεντερ φορ. Εκει θελω να κανεις αφιέρωμα, να θυμηθουμε τους πιο συλλεκτικους που εχουν περάσει.
      Πονταρω τα λεφτά μου σε Τατση σεντερ φορ και Μπερμουδες σεντερ μπακ.
      Λαμπρος

      Διαγραφή
  5. Περίμενε μέσα στην εβδομάδα θα γράψωγια τα παλτά που όλοι αγαπήσαμε στον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή