Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τόρες τριετίας και... δικαιολογίες τέλος!

Ο Μιγκέλ Τόρες υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές και ο Μίτσελ δεν έχει πλέον τίποτα άλλο να ζητήσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Τον Τόρες ήθελε ο Μίτσελ, τον Τόρες του έφερε ο Βαγγέλης. Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήθελα να ήμουν βαφτιστήρι του προέδρου και ότι του ζητάω να μου το φέρνει. Ξέφυγα προς στιγμή αλλά τέτοια αβάντα στον Ισπανό, μόνο στον Βαλβέρδε είχε υπάρξει. Βασικά όσο θυμάμαι τον Ολυμπιακό, ουδείς δεν ικανοποιήθηκε όσο αυτός στο μεταγραφικό παζάρι.

Στόπερ ζήτησε; Του πήραν τον Μετζανί παρότι η ομάδα έχει ένα καράβι στόπερ. Του πήραν δεξί μπακ παρότι ο Ολυμπιακός την ίδια περίοδο πήρε τον Σαλίνο. Πέτριτς ή Σαβιόλα; Φυσικά, ο δεύτερος. Ο Τσόρι; Και αυτός δική του επιλογή. 

Κόφτη δεν ήθελε, αφού βλέπει τον Μασάντο(!) σαν το ιδανικό εξάρι! Τι ζήτησε και δεν του το πήραν; Τίποτα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θέλουν το κεφάλι του Ισπανού στο πιάτο. Θέλω να τον αφήσουν να δουλέψει και να τον κρίνουν μετά. Αυτόν διάλεξαν, ας τον αφήσουν να δούμε τι μπορεί να κάνει. 

Ευτυχώς που από τη διοίκηση δεν ακούνε τις φωνές. Θα ήταν έγκλημα να χτιστεί η ομάδα με βάση τα θέλω του Μίτσελ και να κατέβει στους αγώνες με τον αντικαταστάτη του. Πλέον, τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Ισπανό αφού τώρα έχει όλα όσα ήθελε και πρέπει να αποδώσει το πλάνο του. Αν θα τα καταφέρει; Μακάρι...



4 σχόλια:

  1. ο Χολεμπας δεν εχει θεση στον Ολυμπιακο. Το παιδι δεν θελει να παιξει απ οτι φαινεται. Ο τορρες μου θυμιζει Μαρκανο και δεν νομιζω να πεφτω πολύ εξω. Ο λυκογιάννης αξιζει να εχει μια θεση αναπληρωματικου, και για να μην τον καψουμε.
    Η ομάδα και η δουλεια του προπονητη ομως κρινεται απο το κεντρο. Στα προηγουμενα φιλικα δεν ειδα κανενα συστημα που να με κανει να πω πως εχει βαλει την πινελιά του ο προπονητης.
    Πλεον ολο το βαρος ειναι στον προπονητη και την ομαδα. Φετος εκανε οτι επρεπε ο Βαγγελας.

    Παντως, το λεω απο τωρα Αυγουστο μηνα, αν τελικά αποφασισουν πς δεν κανει ο Μιτσελ, συντομα και χωρις να το κανουν σηριαλ να τελειωνουμε με αυτα τα πειραματα και ας δουμε την λυση του Ελληνα προπονητη... Ναι, στον Λεμονη αναφερομαι ;)

    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω ο μετζανι δεν είναι στόπερ.
    Ελπίζω κι εγώ οι μεταγραφές να μην έγιναν μόνο για τη μίζα του προπονητή.
    Φαίνεται πως όχι, αλλά θέλω να το δω και στο χορτάρι.
    Καλώς η κακώς τα παιχνίδια του ομίλου του CL θα κρίνουν ότι είναι να κριθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος για τον μετζανι. και εγω αυτο νομιζω, απο εκει θα καλυφθει η θεση του αμυντικου μεσου.
      Λαμπρος

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά παίρνει πολλά λεφτά o μίτσελ για να κυνηγάει προμήθειες... O πιο ακριβοπληρωμένος μετά τον σαβιολα είναι... Η επιλογή μετζανι είναι απλά ακατανόητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή