Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ποιος Μπάμπελ και πράσινα άλογα;

Είπα να μην αρχίσω να σχολιάζω τα ονόματα που γράφονται καθημερινά για τον Ολυμπιακό αλλά γρήγορα το μετάνιωσα και κάνω μια εξαίρεση για χάρη του Ολλανδού, Ράιαν Μπάμπελ.


Ο Μπάμπελ είναι λίγο πολύ γνωστός σε όλους μας. Το πόσο αρέσει στον καθένα είναι επίσης υποκειμενικό. Προσωπικά, τον θεωρώ από μέτριο έως αδιάφορο ποδοσφαιρικά. Είναι ταχύτατος αλλά έως εκεί. Υστερεί στο σκοράρισμα, δεν κερδίζει προσωπική μονομαχία ούτε με τον ίσκιο του και γενικά είναι παίκτης με προφίλ επαγγελματία γυρολόγου.

Στον Άγιαξ έκαναν πάρτι όταν τον πούλησαν στην Λίβερπουλ, εκεί τον παρέσυρε η κατηφόρα των κόκκινων, αργότερα ήρθε η Χόφενχαϊμ, τώρα ξανά ο Άγιαξ και τέλος ελεύθερος. Το ρεπορτάζ τον θέλει ανάμεσα σε έξι ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός.

Αλλά ποιος πραγματικά πιστεύει πως αξίζει οι ερυθρόλευκοι να δώσουν 1,4 ευρώ καθαρά στον Ολλανδό; Δηλαδή πάνω από 2 εκατομμύρια μεικτά. Μεγάλα ποσά που πλέον πρέπει να δίνονται τελείως επιτυχημένα.

Αν είναι να δοθούν κάπου τόσα χρήματα, μακάρι να μην είναι σε αυτόν. Γιατί ένας νέος Καζίμ είναι προ των ερυθρόλευκων πυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου