Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Έχει τα φόντα για να πιάσει ο Ντε Βινσέντι...

Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού έχει όλα τα φόντα για να πιάσει στη νέα του ομάδα και οι πιθανότητες του να πετύχει σε σχέση με τους υπόλοιπους που θα αποκτηθούν είναι σαφώς περισσότερες!!


Ο Αργεντινός είναι ένα δεκάρι, ορισμός της θέσης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι παλιού τύπου και δεν κρατάει πολύ την μπάλα στα πόδια του. Συνήθως σκέφτεται που θα πρέπει να πασάρει και με το που πάρει την πάσα, αμέσως φτιάχνει παιχνίδι, κάτι που είναι σπάνιο για δεκάρι αφού οι περισσότεροι καλώς ή κακώς είναι και λίγο ατομιστές λόγω της τεχνικής τους.

Έχει το σουτ, έχει την φαντασία και το σημαντικότερο είναι πως στο ρόστερ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Ο Ιμπαγάσα είναι οργανωτής αλλά πλέον τα χρόνια δεν τον κρατάνε στα φόρτε του, ο Φέισα κουνάει μαντήλι ενώ και ο Μασάντο ετοιμάζεται να μεταναστεύσει στα κρύα της Ρωσίας...

Εν αντιθέσει λοιπόν με τον Ολαϊτάν και τον Σάμαρη που έχουν κλείσει ήδη, ο Αργεντινός είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί τη νέα περίοδο στο λιμάνι... Ακραίοι υπάρχουν παντού, κόφτες το ίδιο, δεκάρια που να πασάρουν με τη μία και να βλέπουν τόσο εύκολα το γήπεδο, υπάρχουν πολύ λίγα...

6 σχόλια:

  1. Στο έχω ξαναπει και στο ξαναλέω, το κετρο του ολυμπικου ειναι υπερ-πολυπληθές και ζητημα αν πρπει να μεινει 1-2 max. πετυχες διανα με αυτους τους 3 (De Vincenti, Olaytan & Σαμαρης). Πιστευω θα πανε παρα πολύ καλα, νεοι και το βασικότερο ΜΕ ΠΑΘΟΣ να διακριθουν.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α δλδ πιστευεις ο Ολαιταν θα παει δανεικος? Μακαρι να παει στον Αρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ θα ήθελα όλοι να μείνουν λαμπρό άλλα μάλλον μόνο o αργεντινός θα στεριώσει...

    O ΟΛαιταν δε βλέπω να μένει. Καλός και γρήγορος άλλα όλη η βέροια παίζει για αυτόν. Στον ολυμπιακό θα πρέπει να κάνει τη μισή φάση γκολ, κάτι εξαιρετικά δύσκολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τον τελικό είχες μια ανάρτηση
    την οποία όμως κατέβασες.
    Γιατί ; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τον,ωραίο, τελικό είχες μια ανάρτηση
    την οποία όμως κατέβασες.
    Γιατί ; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή