Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ριέρα... στα κόκκινα!


Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ για τον Άλμπερτ Ριέρα φαίνεται πως θα έχουν αίσιο τέλος και ο Ισπανός θα αποτελέσει την μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού για την ομάδα του Πειραιά.

Ο πρώην άσος της Εσπανιόλ μπορεί να δώσει στην ομάδα του Λιμανιού, όλα όσα της στέρησε η αποχώρηση του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έφυγε και λες... και καταράστηκε να μην βρεθεί άξιος αντικαταστάτης για την αριστερή πτέρυγα. Ο Λέτο πέρασε και δεν ακούμπησε, ο Ζαϊρί ξέραμε από την αρχή πως δεν ήταν αριστερό χαφ, ενώ και η προσθήκη του Επστάιν δεν γέμιζε αισιοδοξία τους φίλους των "ερυθρολεύκων".

Πλέον, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός πρόσφερε 4 εκατομμύρια στη Λίβερπουλ, συν ένα εκατομμύριο από μπόνους και όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός παικταράς θα έρθει στον Πειραιά. Γρήγορος, διεισδυτικός, με πολύ φαντασία και έφεση στο σκοράρισμα, ο Ριέρα μπορεί να γίνει ένας νέος Τζόρτζεβιτς. Μπορεί να δώσει αυτό που έλειπε στον περσινό Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Τώρα, απομένουν τα τυπικά και δύσκολα θα χαλάσει το σούπερ ντιλ. Αν όλα πάνε καλά, τότε οι φίλοι των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά κάποιον παικταρά να οργώνει την αριστερή πλευρά του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου