Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Σύμβολο της αντεπίθεσης ο Ντιόπ!

Ο Σενεγαλέζος μέσος ήρθε από την Αγγλία μετά από ένα άκρως κουραστικό σήριαλ αλλά όπως όλα δείχνουν θα αναγεννήσει την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Είναι κοινό μυστικό πως η ΑΕΚ πονούσε σε δύο κυρίως θέσεις. Η μεγαλύτερη πληγή άκουγε σε αυτή του αμυντικού χαφ, ενώ σαν δεύτερο πρόβλημα υπήρχε αυτή του παρτενέρ του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αφού ο Γιάχιτς μόνο σιγουριά δεν σε έκανε να αισθανθείς.

Στο δεύτερο θέμα η λύση βρέθηκε εκ των έσω αφού ο Κώστας Μανωλάς φαντάζει ικανός να σηκώσει το βάρος της φανέλας των "κιτρινόμαυρων" και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να τρίβει τα χέρια του για τον λαγό που έβγαλε από το καπέλο του.

Η άλλη θέση ήταν αυτή του αμυντικού χαφ, όπου Καφές, Γιάχιτς, Γκέντσογλου και Μάκος, κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές λύσεις ήταν. Ο Ντιόπ ήρθε να δώσει δύναμη, πάθος και σκληράδα στην σοφτ κεντρική γραμμή του Δικέφαλου. Με το ύψος του θα μπορεί να κερδίζει την πρώτη μπάλα, ενώ στις μονομαχίες η σωματοδομή του δεν αφήνει περιθώρια σε πολλούς μέσους της Σούπερ Λιγκ.

Πλέον, μένει να δούμε αν θα δέσει το σύνολο ο Μπάγεβιτς και η ΑΕΚ καταφέρει να ξανακάνει χαρούμενο τον κόσμο της. Άλλωστε ο Ντιόπ από μόνος του είναι ελπίδα για τον "κιτρινόμαυρο" κόσμο αφού τον τελευταίο καιρό οι μεταγραφές φάνταζαν μακρινό όνειρο, το οποίο για να πραγματοποιηθεί θα έπρεπε να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου