Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Πάει... επιτέλους ο Καστίγιο!


Για να μην παρεξηγηθώ από τον τίτλο, είμαι ένας από αυτούς που γουστάρουν την τρέλα και την ποδοσφαιρική αλητεία του Νέρι. Παρόλα αυτά, το θέμα της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό, κούρασε αφάνταστα τους πάντες.

Κάθε καλοκαίρι και κάθε χειμώνα, ο Νέρι ήθελε να έρθει, ο Ολυμπιακός επιθυμούσε και αυτός να συνεργαστούν και πάλι οι δύο πλευρές αλλά συνεχώς κάτι σκάλωνε. Οι Ουκρανοί δαπάνησαν ένα καράβι χρήματα για να τον πάρουν από τον Πειραιά και ο "Νιντέντο" δεν κατάφερε να προσφέρει ούτε λίγο στην Σαχτάρ, με αποτέλεσμα να ψάχνει από εδώ και από εκεί λεπτά συμμετοχής.

Λεπτά δεν έβρισκε ούτε ως δανεικός και διαρκώς ήθελε να γυρίσει στο Λιμάνι, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έδειξε τα μεγάλα στοιχεία του ταλέντου του. Για την ώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στους Σικάγο. Ο δρόμος μπορεί και να τον φέρει και πάλι στο δρόμο των Πειραιωτών μετά από μερικά χρόνια και κανείς δε ξέρει τι μπορεί να γίνει. Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς του "Νιντεντό" λείπει από τον Ολυμπιακό, άσχετα από τη θέση που αγωνίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου