Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τέλος ο Μπερέτα, όλα μαύρα στον ΠΑΟΚ!


Ο Μάριο Μπερέτα αποτελεί παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, μετά από την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η άσχημη εικόνα της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και η κακή σχέση με ποδοσφαιριστές όπως ο Πάμπλο Γκαρσία, έφεραν τον Ιταλό στην έξοδο. Την θέση του πρώην προπονητή της Λέτσε αναμένεται να πάρει ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος ήταν φαβορί για να αναλάβει πριν μερικές εβδομάδες.

Και εκεί που οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά χαίρονταν που δεν θα παίξει στο πρώτο ματς ο Σουάρες, ήρθε ο επιθετικός του Άγιαξ να τους κόψει... τα χαμόγελα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν αμφίβολος για το πρώτο ματς των προκριματικών με τα στοιχήματα να είναι φανερά εναντίον του αφού κανείς δεν περίμενε να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο ματς. Έλα, όμως που υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε στο κανάλι του Άγιαξ και τόνισε τα ακόλουθα: «Η οικογένειά μου είναι πολύ σημαντική. Βρίσκομαι στην Βαρκελώνη, όπου ετοιμάζεται να γεννήσει η σύζυγος μου αλλά θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τη Δευτέρα θα είμαι πίσω στο Άμστερνταμ. Φυσικά θα αγωνιστώ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να παίξω στο Champions League με τον Άγιαξ και να διακριθώ με τον σύλλογο μου. Θα κάνω τα πάντα για τη νίκη».

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΟΚ, δηλώσεις έκανε και ο Μάρτιν Γιολ, ο οποίος και αυτός είχε δυσάρεστα νέα για την ομάδα του Μάριο Μπερέτα. «Η διοίκηση είπε πως δεν θέλει να με αφήσει να φύγω κι εγώ θεωρώ πως δεν μπορώ να εγκαταλείψω τώρα την ομάδα. Ήρθα εδώ το περασμένο καλοκαίρι για να πετύχω, να φτιάξω μια καλή ομάδα και να περάσω καλά.

Αυτό με ενδιαφέρει να κάνω και την ερχόμενη περίοδο. Όλοι ξέρουμε πως ο Άγιαξ έχει οικονομικά προβλήματα και έφυγαν παίκτες, που δεν αντικαταστάθηκαν. Πλέον όμως κοιτάμε μπροστά, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής και έβαλε τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του από τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου