Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο Αδαμίδης μίλησε και εμείς... τον κρίνουμε!



Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ζέεφελντ για τα πλάνα ενόψει της νέας σαιζόν αλλά και για όλα όσα απασχολούν την Ένωση. Εμείς, τα σχολιάζουμε...

Για Αραούχο
«Ο Αραούχο είναι εκτός ομάδας. Δεν πρόκειται να επανέλθει. Είναι θέμα αρχής και λειτουργίας. Με την συμπεριφορά του κατάφερε να καταστρέψει ότι έκτισε την περσινή σεζόν. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα».

Σχόλιο: Καλό θα ήταν να τελειώσει άμεσα αυτή η υπόθεση και να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης πρώτης γραμμής αφού με τους Αργυρίου και Γεωργέα δεν μπορεί να βγει η χρονιά.

Για τον Ντιόπ
«Από τον Μάρτιο είχαμε πει πως χρειαζόμαστε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή σ’ αυτή την νευραλγική θέση. Ο Άρναρ(σ.σ. Γκρέταρσον) έψαχνε ποδοσφαιριστή για την συγκεκριμένη θέση και είχαμε δει πως ο Ντιόπ είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Αφού και η ομάδα του αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Από τα τέλη Μαίου ξεκίνησε η προσπάθεια απόκτησης του Ντιόπ. Θα πρέπει να σας πω ότι είχε και καλύτερες οικονομικά προτάσεις από την δική μας. Από την Φούλαμ, την Σέλτικ και την Παρί Σεντ Ζερμέν. Προσπαθήσαμε όμως να τον πείσουμε πως θα έρθει σε μια ομάδα που θα είναι σημαντικός, θα διεκδικεί τίτλους και θα έχει ευρωπαϊκή παρουσία. Κάτι που του είχε λείψει. Η Πόρτσμουθ θα πληρωθεί μόνο αν πετύχουμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους. Όπως για παράδειγμα αν μπούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ ή αν μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το συμβόλαιο του Ντιόπ αναφέρει πως θα πάρει κάποια χρήματα ανάλογα με την επίτευξη των στόχων της ομάδας και ανάλογα με τις συμμετοχές του».

Σχόλιο: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ λέμε εμείς αφού αυτή η κίνηση σώζει αρκετά την παρτίδα ενόψει της νέας σαιζόν.


Για Μελισσανίδη
«Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και αξιόλογος επιχειρηματίας. Τεράστιο μέγεθος και μεγάλος ΑΕΚτζής. Δεν έχει όμως διάθεση να ασχοληθεί. Για τις συζητήσεις που γράφτηκαν πως έγιναν με τον κύριο Πάππα, δεν ήμουν παρών και δεν έχω ενημερωθεί πως υπήρξαν τέτοιες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Μελισσανίδη και δεν μου είπε τίποτα. Θα πρέπει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο γιατί έχει καταντήσει κουραστικό και για τον κόσμο και για τον κύριο Μελισσανίδη».

Σχόλιο: Δε νομίζω πως υπάρχει πιο κουραστικό θέμα από το παραπάνω. Ο κ. Μελισσανίδης είχε την ευκαιρία να αναμειχθεί με την ΑΕΚ αλλά δεν το έκανε και πλέον οι "κιτρινόμαυροι" θα πρέπει να πάψουν να ελπίζουν σε "Μεσσίες" και να αρκεστούν με αυτά που έχουν.

Για τους στόχους
«Δεν πρόκειται ποτέ να συρρικνωθεί η ΑΕΚ. Θα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Μην με βάζετε να λέω συνεχώς για τους στόχους. Αυτό είναι αυτονόητο. Πρωτάθλημα και κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν με ανησυχεί τίποτε. Αν πάνε τα πράγματα όπως τα έχουμε στο μυαλό μας, η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος. Και αν όλοι δουλεύουμε καθημερινά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σχόλιο: Ανεβάζει ψηλά τον πήχη ο πρόεδρος της Ένωσης και όπου ακούς πολλά κεράσια... κράτα και μικρό καλάθι. Ας είμαστε ρεαλιστές... Η ψαλίδα έχει ανοίξει και πλέον θα πρέπει να γίνουν μεγαλύτερες κινήσεις από την ΑΕΚ για να κάνει ξανά πρωταθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου