Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Άλλο επίπεδο με Ριέρα....


Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και η απόκτηση του έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Πειραιά δείχνει να βρήκε τον παίκτη που θα κλείσει την μαύρη τρύπα που άφησε πίσω του ο μεγάλος Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Ισπανός δείχνει πως μπορεί να τα καταφέρει και φαίνεται πεισμωμένος να αποδείξει πως αξίζει. Να δώσει απαντήσεις σε όλους όσους τον ξέγραψαν...

Το οικονομικό ντιλ φαίνεται πως θα σπάσει τα ταμεία, αλλά τον κόσμο του Ολυμπιακού αυτό λίγο τον ενδιαφέρει. Αυτό που νοιάζει τον κόσμο είναι να δει ένα παίκτη να παίρνει επιτέλους με το αριστερό πόδι την μπάλα, να κάνει μια κούρσα από τα αριστερά, να βγάζει μια όμορφη σέντρα, να κάνει μια περίτεχνη ενέργεια, να βάλει ένα γκολ βρε αδερφέ.

Με τον Ριέρα στα αριστερά, τον Ρόμενταλ στα δεξιά και τον Ιμπαγάσα δεκάρι, τα χαφ των "ερυθρολεύκων" αυτομάτως αποκτούν άλλη ποιότητα και αίγλη. Αν έρθει και το αμυντικό χαφ που θα βοηθήσει τον Ντουντού ανασταλτικά, τότε το πρωτάθλημα αναμένεται καυτό και οι Πειραιώτες φαντάζουν ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου