Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τρεις οι... λόγοι διαφωνίας!


Αφού λύθηκε το πρόβλημα με τον στόπερ, στην Παιανία είπαν να ανοίξουν νέο θέμα για διαφωνίες, αυτή τη φορά για τη θέση του παρτενέρ του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο μεν Νίκος Νιόπλιας θεωρεί ιδανική περίπτωση τον Ιβάν Κλάσνιτς αλλά και τον Ιλάν, ενώ από την άλλη ο Τζίγκερ θέλει τον Πάντελιτς. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά τα πράγματα. Ο Ιλάν αγωνίστηκε στην Γουέστ Χαμ την προηγούμενη χρονιά και φέτος το καλοκαίρι είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του αλλού, ενώ οι απολαβές του δεν ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Ο έτερος πόθος του τεχνικού του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα του Ιβάν Κλάσνιτς, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπόλτον από τη Νάντ και σε 27 συμμετοχές βρήκε δίχτυα 8 φορές. Η περίπτωση του είναι τσουχτερή αφού το συμβόλαιο του κοστίζει 1,6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο αλλά το καλό στο όλο ντιλ είναι πως ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από τους Γάλλους εξαιτίας του υποβιβασμού της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Τέλος, ο στόχος του Τζίγκερ είναι ο Μίρκο Πάντελιτς, ο οποίος ακούγεται και για τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του είναι τσουχτερό, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δε φαίνεται πως σκέφτεται τους "πράσινους" για την ώρα αφού οι Πειραιώτες δείχνουν πιο ζεστοί στο θέμα της απόκτησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου