Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ!


Ο Παύλος Δερμιτζάκης καταστρώνει τα σχέδια του για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι με τον "Αίαντα" και όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει στα πρόσωπα και στο σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-2-3-1, με τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρι και τον Μπουσαϊντί στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά θα πάρει θέση ο Σνάουτσνερ, ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μαλεζά και Τσιρίλο. Ο Γκαρσία και ο Βιτόλο θα είναι στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, δεκάρι θα είναι ο Ίβιτς, αριστερό εξτρέμ ο Σορλέν, ενώ δεξί θα είναι ο Βιερίνια. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ίβιτς, Σορλέν και Βιερίνια αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά όλα δείχνουν πως θα δώσουν κανονικά το παρών στο συγκεκριμένο ματς, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για τον Δικέφαλο.

Με το ίδιο σύστημα αναμένεται να κατέβει και ο Άγιαξ, με τον Μάρτιν Γιολ να χρησιμοποιεί τους Στεκέλενμπουργκ, Ανίτα, Φαν ντερ Βιλ, Βερτόγκεν, Αλντεβάιρελντ, Ντε Ζέου, Ινοχ, Εμανουέλσον, Ντε Γιονγκ, Σαρπόνγκ και Σουάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου