Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Δύο τα ανοιχτά μέτωπα!


Για το χτεσινό ματς δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να πεις αφού είναι εμφανές πως η ομάδα του Ολυμπιακού χρειάζεται δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές σε δύο θέσεις.

Η πρώτη είναι η επίθεση, όπου ο Μήτρογλου είναι ντεφορμέ, ο Ντάρμπισιρ δεν στηρίζεται από τον Λίνεν, ενώ είναι φανερό πως ο Ντιόγο δεν είναι παίκτης-περιοχής. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να αποκτήσει έναν επιθετικό φουνταριστό, ο οποίος θα έχει το εύκολο γκολ και δε θα βλέπει το τέρμα με κιάλια.

Η δεύτερη όμως είναι αυτή που έχει το περισσότερο... ψωμί. Για τη θέση του κόφτη τα ονόματα είναι δύο και στα δύο εμπλέκονται και παίκτες του Ολυμπιακού. Ο πρώτος στόχος ακούει στο όνομα του Μπερνάρντ Κουμορτζί και για να τον πάρει η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να δώσει εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Το δεύτερο και πιο πρόσφατο σενάριο είναι αυτό του Μπόατενγκ της Πόρτσμουθ. Ο νεαρός μέσος δεν έχει πρόβλημα να μετακομίσει στον Ολυμπιακό αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει οι "ερυθρόλευκοι" να δώσουν ως αντάλλαγμα τον Ματ Ντάρμπισιρ αφού οι Άγγλοι επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του.

Με τις φήμες που τον έστελναν εκτός Ρέντη, μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει το δεύτερο ντιλ. Το θέμα είναι βέβαια πως οι απαιτήσεις του Ματ δύσκολα θα μπορέσουν να καλυφθούν από το αγγλικό σωματείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου