Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Γιατί δε πουλάς οπαδιλίκι ρε αλήτη;

Καλά κάνουν και του τα χώνουν αυτουνού του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Να μάθει να μην πουλάει οπαδιλίκι και να μην κάνει δηλώσεις παοκοφροσύνης. Και λίγα του έσουραν του αλήτη στην προπόνηση...


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε την ατυχία να ταυτίσει την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ. Όχι δεν είμαι από τους υποστηρικτές του αφού σπάνια έπιασα τον εαυτό μου να του αρέσει το πως παίζει ο βραχύσωμος φορ. Όμως η καριέρα του μιλάει από μόνη της και τα επιτεύγματα του δε χωρούν αμφισβήτηση.

Και πάνω στο πικ λοιπόν της καριέρας, κάνει μια άκρως επαγγελματική μεταγραφή και από τους μόνιμα τρίτους, πάει στον δεύτερο με σκοπό να γίνει πρώτος... Και εκεί γίνεται το μαύρο πρόβατο για τους οργανωμένους. Περνούν τα χρόνια, γυρίζει στην ομάδα που αγάπησε αλλά ποτέ δε πούλησε οπαδιλίκι και τα ακούει κάθε Κυριακή. Γιατί δε φεύγει θα αναρωτιέστε. Προσωπικά πιστεύω πως είναι μαχητής και δεν καταλαβαίνει από όλα αυτά.

Πάνε τώρα στην προπόνηση, του τα χώνουν οι οργανωμένοι λες και έφταιγε αυτός που δε πήρε η ομάδα το Κύπελλο. Δεν έφταιγε δηλαδή η άμυνα αλλά ο Σαλπιγγίδης. Λογικό, όταν δέχεσαι τρία γκολ. Και έρχεται και ο Γεωργιάδης να τον αποκλείσει από την αποστολή για το πρώτο ματς των πλέι οφ.

Γιατί ρε αγόρι μου δε γίνεσαι Τζαβέλλας; Γιατί δε δηλώνεις ΠΑΟΚ, όπου βρεθείς και όπου σταθείς; Γιατί δε ρίχνεις καμιά μπουνιά να σε κάνουν ηγέτη και να σε γυρίζουν από σύνδεσμο σε σύνδεσμο;
Δυστυχώς φίλε, είσαι διαφορετικός και αυτό ενοχλεί.

1 σχόλιο:

  1. Εύγε, χαίρομαι που εσείς οι χαμουτζήδες ξέρετε καλλίτερα τα του Π.Α.Ο.Κ. από εμάς. Το πού το πάτε είναι γνωστό...
    Το θέμα είναι ενδοοικογενειακό και αφορά εμάς…Σας καταλαβαίνω, θέλετε έναν Π.Α.Ο.Κ. μίζερο, μέτριο, χωρίς όραμα για να μπορείτε να αλωνίζετε ελεύθερα στην Μακεδονία και σ' όλη την περιφέρεια.
    Μια χαρά αλωνίζει το παρεάκι της εθνικής…90 εκατ. € διαχειρίστηκαν και άλλα 20 έβαλαν μέσα τον Π.Α.Ο.Κ.. Σκούπα θα υπάρξει είτε το θέλετε είτε όχι…Δούρειους Ίππους δεν θέλουμε στην ομάδα μας, ούτε ανθρώπους υποχείρια του ποκ. Η υπέρβαση θα γίνει, ο Π.Α.Ο.Κ. θα λυτρωθεί…
    Αλήθεια με το πόρισμα του Σ.Δ.Ο.Ε. τι έγινε; Και η υποψηφιότητα Ζαγορ;
    Καλό θα ήταν ο Σαλπι να πει ποιος συγκεκριμένος συμπαίκτης του τον παρότρυνε να πάει στον βάζελο για να μην μείνουν απλήρωτοι, τι σχέση έχει με την φυγή του Στέφενς και για ποιο λόγο έφυγε από την πίσω πόρτα όταν οι οπαδοί μας ήθελαν να τον συναντήσουν. Αφού είναι καλό παιδί πάω πάσο, νομίζω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές και όχι καλούς...γαμπρούς!
    Δεν με νοιάζει ούτε το μουντιάλ, ούτε η εθνική, με νοιάζει η ομάδα μου που έχει καταντήσει προπονητήριο του Αττικιστάν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή