Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η επικείμενη τράμπα του Λέβα με τον Γκόμεζ...

Η Μπάγερν έχει τα λεφτά, η Ντόρτμουντ βγάζει τους λαγούς και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να κάνουν και πάλι τη διαφορά με την τράμπα αυτών των δυο πολύ μεγάλων παικτών...


Αρχικά, αξίζει να επισημάνουμε πως αν ο Ολυμπιακός πλήρωνε τη ρήτρα του Μαυρία για παράδειγμα πριν από ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, το πιθανότερο είναι πως ο μικρός θα το έβλεπε από την τηλεόραση του σπιτιού του στην καλύτερη των περιπτώσεων. Στη Γερμανία όμως ο κόσμος έκανε σωστά γαργάρα τη μεταγραφή του Γκέτσε και τον χειροκροτούσε κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα αφού παιζόταν μια ολόκληρη πρόκριση.

Πάμε τώρα και στα πιο φρέσκα. Ο Λεβαντόφσκι είναι το καυτό όνομα της εποχής. Για μένα είναι παικταράς αλλά παίζει σε μια θέση που η Μπάγερν δεν έχει θέμα. Το σύστημα των Βαυαρών μετέτρεψε τον Μάτζουκιτς σε περσινό Γκόμεζ, αναγέννησε τον Πιζάρο ενώ ακόμη και ο Γκόμεζ που ήταν από τραυματισμό δε προλαβαίνει να ματώνει τα δίχτυα.

Τα ίδια ισχύουν και για τους Βεστφαλούς. Το σύστημα τους θα βγάλει νέο Λεβαντόφσκι. Όπως δημιούργησε τον πρώτο σκόρερ Μπάριος πριν δύο χρόνια. Έτσι έγινε και ο Πολωνός πρώτο βιολί.

Το συμπέρασμα μου είναι πως αμφότερες οι ομάδες μπορούν να πορευτούν με αυτά που έχουν. Ούτε  η Μπάγερν χρειάζεται να δώσει ένα σκασμό λεφτά για να κάνει μια τρύπα στο νερό, ούτε η Ντόρτμουντ να πουλήσει τα πάντα. Άλλωστε, οι Βαυαροί ήξεραν καλύτερα από όλους που έπρεπε να χτυπήσουν αρκετά. Γκέτσε βγάζεις πιο δύσκολα από τον Λεβαντόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου