Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οι τρεις Πιζάρο και ο Λεονάρντο

Κάποτε στον Παναθηναϊκό προσπαθούσαν να μετρήσουν αριθμητικά την αξία των ποδοσφαιριστών, επιβάλλοντας ως μονάδα μέτρησης τον Πιζάρο. Ήταν τότε Μάιος του 2009 και ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την ΑΕΚ για τα play off (αν δεν κάνω λάθος).

Το θέαμα δεν είχε ικανοποιήσει τότε τον μεσιέ Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ είχε κάνει τη θρυλική δήλωση «χρειαζόμαστε τρεις παίκτες τύπου Πιζάρο το λιγότερο για να φτιάξουμε ομάδα».

Το ίδιο καλοκαίρι το «τριφύλλι» πήρε έναν τεράστιο Σισέ, που έκανε για εννιά Πιζάρο (βάλτε πάνω-κάτω και κάντε τις πράξεις), όμως έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει και τα λεφτά βγαίνουν πολύ πιο δύσκολα από το πορτοφόλι.

Η ΑΕΚ, ομάδα με πείρα στους στενούς προϋπολογισμούς, ενάμισι χρόνο αργότερα είπε να εφεύρει και αυτή μια μονάδα για να πορευτεί. Τη βρήκε εν τέλει στο πρόσωπο του κατά τα’ άλλα συμπαθητικού Λεονάρντο.

Πλέον όπου ακούει κανείς για πρόταση της Ένωσης, τα πράγματα είναι σχετικά απλά: χρηματικό ποσό (μέχρι 300-400.000 ευρώ και ούτε σέντσι παραπάνω) + Λεονάρντο.

Τα ίδια με τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού, τα ίδια με τον Πουλίδο του Αστέρα, τα ίδια και με τον Μαλεζά του ΠΑΟΚ. Σε λίγο θα ακούμε Λεονάρντο και θα περιμένουμε να δούμε τον νέο παικταρά που θα φέρει ο Αδαμίδης. Η ακόμα καλύτερα, θα περιμένουμε να παρουσιάσει ξανά τον Βραζιλιάνο η ΑΕΚ γιατί δεν μπορεί, με τέτοια πίστη στην αξία του που δείχνει ο αξιολάτρευτος και άτεγκτος πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, σίγουρα είναι παιχταράς και εμείς δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι.

Πάντως μέχρι και στην ορίτζιναλ έχουν πιστεί πλέον για το ταλέντο του Λεονάρντο. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί βγαίνουν δεξιά και αριστερά έξαλλοι στα ραδιόφωνα και διαμαρτύρονται για τους τσάτσους προέδρους, που δεν δίνουν τα σαπάκια τους σε προτάσεις όπου η ΑΕΚ προσφέρει λεφτά (!!!!!) και τον Λεονάρντο!!!!!!!! (oh my God, den mpore alla thaumastika).

Ας βγούμε, λοιπόν, όλοι στους δρόμους να διαδηλώσουμε γι’ αυτή την ψυχή. Να μείνει στον δικέφαλο αυτός ο παιχταράς. Γιατί ο μπάσταρδος ο πρόεδρος θέλει να τον σφάξει για κάτι άμπαλους. Και μετά θα μείνει μόνος του ο Καράμπελας και τα αρχίδια του (δεν τα λέω εγώ, ο Μανόλο μου ο Χιμένεθ) να τραβάει το κάρο.


ΑΡΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου