Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Δάσκαλος του "killer" ο Κατσουράνης


Άρχισε σιγά σιγά η προσπάθεια του Νίκου Νιόπλια να πλαισιώσει τον Μπουμσόνγκ με έναν αμυντικό με περισσότερες ηγετικές ικανότητες. Απλά γιατί το hummer, είτε ο killer που αποκτήθηκε θέλει εκπαίδευση στις ηγετικές ικανότητες.

Η γνώμη μου για τον Γάλλο σέντερ μπακ είναι εξαιρετικά απλή. Καλός στο ψηλό παιχνίδι, άριστος στόπερ αλλά μόνο για δεύτερος στην άμυνα. Ο στυλοβάτης πρέπει να είναι άλλος για να τον κατευθύνει... Στη Λυών με τον Κρις δίπλα του δούλευε υποδειγματικά και όλα κυλούσαν ρολόι... Στη Νιούκαστλ από την άλλη, ήταν ο ηγέτης στην άμυνα και στην Αγγλία έχουν να θυμούνται ένα ξεκαρδιστικό δίδυμο με τον Μπραμπλ.

Οι ψίθυροι ολοένα και πληθύνονται και ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να πράξει αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό. Ποιο; Να γυρίσει στην άμυνα ο Κατσουράνης και να παίξει παρτενέρ του ο Γάλλος... Οι Καντέ και Σαριέγκι δεν μπορούν να ηγηθούν στην άμυνα αλλά δεν μπορούν ούτε να καθοδηγηθούν από τον Γάλλο μπακ αφού στον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων φαίνεται πως έχει πρόβλημα.

Ο Έλληνας μέσος είχε ακουστεί και πέρυσι πως θα γυρνούσε στα μετόπισθεν αλλά τώρα μαζί με τον Μπουμσόνγκ μπορεί να συνθέσει ένα πραγματικά εξαιρετικό δίδυμο. Όσο για τον Βύντρα, αυτός μάλλον θα παλεύει με τους Μαρίνο και Σεϊταρίδη για μια θέση στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου