Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Λεφτά θέλει η Λίβερπουλ...


Ακούς εκεί... Ο Νίκος Νιόπλιας επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ούγγρου στράικερ της Λίβερπουλ, Κρίστιαν Νέμεθ, όμως στην υπόθεση υπάρχει ένα αγκάθι.

Οι Άγγλοι μετά το δανεισμό του νεαρού φορ στην AEK, φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ανάλογη κίνηση για τη νέα χρονιά. Ο Ν' Γκογκ δείχνει πιο έτοιμος για την πρώτη ομάδα των "Κόκκινων" και ο Ούγγρος αναμένεται να κουνήσει σύντομα μαντήλι, αρκεί βέβαια να βρεθεί η κατάλληλη πρόταση.

Η Λίβερπουλ ζητά δύο εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην επιθετικό της Ένωσης, την ώρα που οι "πράσινοι" δεν θέλουν να δαπανήσουν ένα τέτοιο ποσό για να τον πάρουν στην Παιανία. Πιο συγκεκριμένα, ο Νιόπλιας έχει ζητήσει τον παίκτη αλλά στο "τριφύλλι" θέλουν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό και όχι με κανονική μεταγραφή.

Πάντως, κάτι μου λέει πως ο Φρέιτας μάλλον δουλεύει για αλλού... Καρφάκι δεν του καίγεται του Πορτογάλου για τον Νέμεθ και έχει κινήσει για την απόκτηση του Μούσα Μααζού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Νιγηριανός αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Μονακό και σε 22 αγώνες, σκόραρε οκτώ φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου