Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τα δέκα αμαρτήματα του Λίνεν:


Ο Έβαλντ Λίνεν αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό και πλέον όλοι περιμένουν τον... Βαλβέρδε ή κάποιον καλύτερο!

Ο Γερμανός πιστώνεται πολλά, έστω και αν έμεινε λίγο...Ας τα δούμε όμως ένα-ένα...

1. Δεν έφταιγε αυτός που είχε δεκάρι τον Όσκαρ... Έφταιγε όμως που τον ξεκινούσε αντί του μισού... Ιμπαγάσα...

2. Έφταιγε στο ότι ο πρώτος παίκτης που σκεφτόταν όταν θα πρέπει να κάνει αλλαγή ήταν ο Ζαϊρί... Ο Μαροκινός τον κράτησε στον Πειραιά μια εβδομάδα περισσότερο...

3. Η κόντρα του με τον Ματ Ντάρμπισιρ δεν είχε καμία μα καμία ουσία. Δεν ταίριαζαν τα χνώτα των δύο αντρών και ο Ολυμπιακός στερούνταν έναν κλασικό φορ. Αντί για τον Άγγλο, θέση βασικού έπαιρνε ο Ντιόγο, ο οποίος παρεμπιπτόντως θα φάει καμπάνα που δεν θα έχει προηγούμενο.

4. Ξέχασε στην Αθήνα τον Άλμπερτ Ριέρα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Η δικαιολογία πως δεν ήταν έτοιμος δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αφού ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και μέσα σε πέντε λεπτά.

5. Έβαλε πλάτη στον Χολέμπας και τον προτίμησε αντί του Μπράβο, στέλνοντας μήνυμα στον Ισπανό πως δεν θα παίζει μόνο αυτός στα αριστερά.

6. Ξέχασε τον Βασίλη Τοροσίδη και προτίμησε τις αλχημείες με τον Μοντέστο και τον Γκαλίτσιο, ο οποίος ναι μεν προσπαθεί αλλά δεν μπορεί. Από την πλευρά του, ο διεθνής μπακ μπορεί να προσφέρει και με μισό πόδι που λένε...

7. Δεν συνειδητοποίησε ποτέ σε τι σωματείο ήρθε για να εργαστεί...

8. Δεν κατάφερε να συμμαζέψει την παιδική χαρά που επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες... Δεν μπόρεσε να επιβάλει σε καμία περίπτωση την πειθαρχία...

9. Άφησε στη μοίρα του τον Μήτρογλου, ο οποίος αν μη τι άλλο θέλει πολύ τρέξιμο από τον προπονητή του για να επανέλθει στα περσινά επίπεδα.

10.
Χρησιμοποίησε υπέρ του δέοντος τον πολύ βαρύ Ντιόγο, ο οποίος αν δεν αλλάξει μυαλό, χάσει κιλά, αποκτήσει νοοτροπία επαγγελματία, σουτάρει, δεν κάνει θέατρο και πολλά ακόμη, δεν θα έπρεπε να παίζει ούτε δευτερόλεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου