Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ραντεβού με την ιστορία του!


Ραντεβού με την ιστορία του έχει απόψε στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κόντρα στον Άγιαξ παίζει... την υπέρβαση. Μια πρόκριση δηλαδή που θα τον βάλει στα προκριματικά για τους χρυσοφόρους ομίλους, ενώ θα του ανεβάσει και το στάτους σαν ομάδα.

Ο κόσμος θα δώσει το βροντερό παρών στο καμίνι της Τούμπας, ενισχύοντας με την φωνή του τους παίκτες του Δικεφάλου. Το θετικό με την όλη υπόθεση είναι πως πλέον πεπεισμένοι για την πρόκριση είναι και οι παίκτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την ευκαιρία που τους παρουσιάζονται.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, στην άμυνα τον Μπουσαϊντί, τον Κοντρέρας, τον Τσιρίλο και τον Σνάουτσνερ. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο και ο Γκαρσία, ενώ μπροστά θα παίξουν ο Βιεϊρίνια, ο Σορλέν και ο Ίβιτς. .Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι και Ζουέλα.

Από την άλλη, ο Μάρτιν Γιόλ θα κατεβάσει την ομάδα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στεκέλεμπουργκ και την άμυνα θα αποτελέσουν ο Φαν Ντερ Βιλ, ο Αλντερβέιρελντ, ο Βερντόνγκεν και ο Ανίτα. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Ντε Ζέου και ο Λίνγκρεν ενώ στην τριπλέτα στο κέντρο θα πάρουν θέση οι Ντε Γιονγκ, Σουλεϊμάνι και Εμάνουελσον. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σουάρες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερμέερ, Ολεγέρ, Μπλιντ, Μπονεβάτσια, Αϊσάτι, Έρικσεν, Σουκ και Ζέγκελαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου