Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Τι είδαν σε αυτόν τον Ερνάνι;

Παρότι είναι επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο Πορτογάλος συνεχίζει να εκθέτει όσους τον πίστεψαν και τον έφεραν στο λιμάνι...


Ο Ερνάνι δεν είναι ότι είναι κακός ποδοσφαιριστής. Τουλάχιστον για να τον δουν και να τον φέρουν στον Ολυμπιακό, αν μη τι άλλο κάτι θα βρήκαν σε αυτόν. Το ζήτημα με αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι ότι είναι αδιάφορος σε σημείο που εκνευρίζει ακόμη και τον τηλεθεατή. Έβλεπες τον Σεμπά που τόσο τον κρίναμε να σκίζετε στο χορτάρι και έβλεπες και τον Πορτογάλο να σέρνεται επιδεικτικά. 

Κάτι τακουνάκια, κάτι βόλτες περπατώντας, σε μια έδρα που είναι πεδίο μάχης.Εκθέτει τον Σίλβα και δίνει τροφή σε όσους ζητούσαν από την αρχή της σαιζόν να βλέπουν λίγο παραπάνω τους Έλληνες.

Αν μη τι άλλο ο Κολοβός θα έτρεχε παραπάνω και προσπαθούσε περισσότερο. Ο Γιαννιώτας το ίδιο. Όπως δίνει την ευκαιρία σε αυτόν τον αδιάφορο παίκτη, θα έπρεπε να κοιτάξει και πιο δίκαια το ρόστερ του.

Είναι δεδομένο πως τον Ερνάνι τον ήθελε όσο και τον Ιντέγε ο Σίλβα. Παρότι δηλαδή είχε πάρει παίκτες για την θέση τους, τους πήρε και αυτούς την τελευταία στιγμή γιατί από την αρχή έστηνε την ομάδα με αυτούς στο μυαλό του. Οπότε είναι λογικό να του δίνει χρόνο και ευκαιρίες.

Υ,Γ Το κακό με τον Ερνάνι είναι πως δεν φαίνεται να ανήκει στην ομάδα. Δείχνει σαν μια ντίβα που θεωρεί άπαντες κατώτερους του. Μπορεί να έχω άδικο αλλά παίκτης που στην πρώτη του παρουσία με την ερυθρόλευκη φανέλα, αρχίζει τα γαλλικά μόλις του έγινε μια λάθος πάσα, τότε σίγουρα δεν είναι παίκτης ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ Ο ΕΡΝΑΝΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ( ΜΑΝΑΤΖΕΡ),ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ,ΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΛΟΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή