Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Επιστροφή Βαλβέρδε; Ε όχι!

Ολοένα και σιγοψιθυρίζεται το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε όσον αφορά τον ερυθρόλευκο πάγκο και η αλήθεια είναι πως όλο αυτό μου θυμίζει κακόγουστη φάρσα...


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σαν τη γυναίκα που απατάει τον άντρα της, αυτή γυρίζει μετανιωμένη, εκείνος τη δέχεται πίσω με ανοικτές αγκάλες και πριν προλάβει να την αγκαλιάσει και πάλι, αυτή του έχει φύγει με τον επόμενο. Δε βρίσκω λογική σε όλο αυτό το γαϊτανάκι που στήνεται εδώ και λίγες μέρες με τον Ισπανό κόουτς...

Η Μπιλμπάο παλεύει για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά αν δεν τα καταφέρει, τότε δεν είναι διόλου απίθανο το "Μυρμήγκι" να κουνήσει μαντήλι στους Βάσκους και τότε δε θα αργήσουν οι φήμες που θα τον συνδέσουν με τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καψούρα με τον Ισπανό και δεν αποκλείεται να ψάξει την περίπτωση του αν μείνει ελεύθερος.

Αυτό όμως το θέμα είναι σαν το ξαναζεσταμένο φαγητό. Θα έρθει, θα κάνει ότι κάνει και στην πρώτη στραβή θα φύγει. Όπως έφυγε τις δύο προηγούμενες φορές. Αχάριστοι δεν είμαστε4 αφού με τον Βαλβέρδε είδαμε ωραία μπαλίτσα αλλά το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά.

Η θεοποίηση ενός ανθρώπου που δεν έχει στεριώσει στο λιμάνι με την ψυχή του, σε εμένα δεν ταιριάζει. Μπαλίτσα είδαμε και με άλλους όμως και δεν θεοποιήθηκαν.

Υ.Γ Χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη.

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι που γράψατε ένα κείμενο και καυτηριάζετε το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είναι –για εσάς- ένας μισθοφόρος. Το ίδιο κάνουμε και εμείς με τους μισθοφόρους και πορτοφολάδες που μαζεύτηκαν στη δική μου ομάδα και δεν την αφήνουν να κάνουν την υπέρβαση. Μακάρι να μην ξαναδώ ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ομάδα μου σαν καφενείο και λύση ανάγκης.
    Εύχομαι να ξαναγράψετε κείμενο για τον «αλήτη που δεν πουλάει οπαδιλίκι» και να μας πείτε για το προσόν του να φεύγει από τις πίσω πόρτες των αεροδρομίων, για να μην αντιμετωπίσει τους οπαδούς μας!
    Μπορεί να έγινε report στο youtube, όμως το βίντεο που τον εκθειάζει ξαναανέβηκε!
    https://www.youtube.com/watch?v=qPkDN6SdCcM

    Υγ. Χρόνια Πολλά. Αληθώς ο Κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή