Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ηρεμία, υπομονή και βλέπουμε!

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Τώρα όμως δεν υπάρχει καιρός για φυγές, μεταγραφές και σχέδια! Έχουμε πόλεμο ενόψει και άπαντες πρέπει να σοβαρευτούν!


Αν ο Γάλλος αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό και να κρεμάσει τα παπούτσια του, δε μπορεί να τον σταματήσει κανείς. Ούτε με το ζόρι να παίζει γίνεται, ούτε να τον κρατήσεις με συμβόλαια και λοιπά τυπικά θέματα. Το θέμα είναι πως του μπήκε αυτή η ιδέα και τι θα πράξει ο Μίτσελ για να καλύψει το κενό του.

Βέβαια, κανείς δε ξέρει αν ευσταθεί το δημοσίευμα της Live Sport. Ο Ολυμπιακός φυσικά το διέψευσε και αυτό έπρεπε να κάνει. Τέτοιες ώρες δε φεύγει κανείς. Και να έφευγε δηλαδή πάλι θα ήταν σαν να μην έφευγε κανείς. Η ομάδα μένει ομάδα και οι πόρτες κλείνουν ερμητικά πριν από τέτοια ματς.

Φέτος, δε κερδίσαμε τίποτα. Όλα είναι μπροστά μας. Γιούβε, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ έρχονται. Ο Μίτσελ καλείται να κρατήσει τα στεγανά. Δε πρέπει να επηρεάσει τίποτα τους παίκτες και να πάνε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τις τρεις νίκες. Αν δεν έρθουν αυτά τα τρίποντα, τότε θα μιλάμε για ήττα.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον Αμπιντάλ, τα δημοσιεύματα και ότι άλλο αποπροσανατολίζει παίκτες και κόσμο. Αν θέλει ο Γάλλος να μείνει, θα μείνει. Αν δε θέλει, ο Ολυμπιακός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και χωρίς τον πρώην μπακ της Μπάρτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου