Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Γύρνα, να γίνεις και πάλι Πιστολέρο...

Τον ξέρουμε, μας ξέρει. Τον θέλουμε, μας θέλει. Καλύτερη περίπτωση από αυτή του Κώστα Μήτρογλου δε θα μπορούσε να βρεθεί και αν έρθει είμαι σίγουρος πως θα αναγεννηθεί...


Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται εκτός πλάνων του Φέλιξ Μάγκατ και όλα δείχνουν πως θα δοθεί δανεικός τη νέα περίοδο. Ήδη έχει απορρίψει τις τούρκικες ομάδες που τον ήθελαν και δε ψήνεται και ιδιαίτερα με την προοπτική της Γαλλίας. Ο ίδιος θέλει Γερμανία ή Ολυμπιακό και αν όντως στον Πειραιά τον βολιδοσκοπούν και πάλι, τότε πρώτος θα του στρώσω κόκκινο χαλί.

Ο Μίτσελ τον ξέρει. Η ομάδα πέρυσι έκανε ότι έκανε χάρη στα γκολ του και στις εμφανίσεις του. Είναι αλήθεια πως τα γκολ του έλειψαν από όλους στο δεύτερο μισό της σαιζόν αφού στα παπούτσια του δε κατάφερε να μπει κανείς. Σε ποιον δεν έλειψαν οι πανηγυρισμοί του; 

Αυτό το περίεργο στυλάκι. Το βαριεστημένο αλλά που πάντα ξέρει που να βρίσκεται. Στην Αγγλία δε τα κατάφερε αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να ξαναγίνει μεγάλος και τρανός. Ο Ολυμπιακός μπορεί και πάλι να χτιστεί γύρω του και να κάνει όσα ξέρει. 

Μακάρι να γυρίσει. Το μόνο αγκάθι στην υπόθεση είναι η Φούλαμ. Δυσκολεύομαι να πειστώ πως οι Άγγλοι που έδωσαν 15 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό, θα του τον επιστρέψουν έστω και ως δανεικό. Και από θέμα γοήτρου να το δει κανείς, αν είχαν να διαλέξουν, σίγουρα θα τον έδιναν κάπου αλλού και όχι στους Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου