Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπαμ-Μπαμ;

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Εργοτέλη έβγαλε μάτια στο χτεσινό ματς με τον Ατρόμητο και βγήκε στην επιφάνεια ένα καυτό παρασκήνιο που τον συνδέει με τους πρωταθλητές Ελλάδος!

Ο Μπαμ-Μπαμ ήταν εκ των κορυφαίων των Κρητικών στη χτεσινή ισοπαλία με τους Περιστεριώτες και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έστρεψαν τα βλέμματα τους πάνω του με πιο έντονο τρόπο αφού συστήθηκε στη Σούπερ Λιγκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι φήμες λοιπόν από την Κρήτη θέλουν τον παίκτη να είναι αγορασμένος από τον Ολυμπιακό και δανεισμένος στον Εργοτέλη για τη φετινή χρονιά. Αν ο Βραζιλιάνος πείσει με την απόδοση του τότε οι πρωταθλητές θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους τη νέα περίοδο. Αν όμως δε συνεχίσει στο ίδιο τέμπο θα τον αφήσουν στους κιτρινόμαυρους.

Το αν είναι αλήθεια ή όχι το παραπάνω σενάριο δεν έχει εξακριβωθεί αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!


2 σχόλια:

  1. Βασιλη, θελω να ειμαι αυστηρος μαζι σου.
    "Το αν είναι αλήθεια ή όχι το παραπάνω σενάριο δεν έχει εξακριβωθεί αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"
    αυτη η φραση δεν μου αρεσει καθόλου. Ψαξε βρες, και αν υπαρχει φωτιά ανέδειξέ την. αν οχι, αστο. καθε καλοκαιρι οταν δεν υπαχουν ειδησεις ανακαλυπτετε εσεις οι δημοσιογραφοι υποθέσεις, που μετα απο μηνες γελαει ο κοσμος οταν τις ξαναδιαβαζει.
    Η σιωπη ειναι χρυσος, φιλικά,
    Λάμπρος

    ΥΓ. Καλα, καθηστε, μια εμφανιση εκανε. Νωριτερα απο τον Νοέμβρη εγω τουλαχιστον δεν μπορώ να βγάλω συμπερασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα από ρεπορτάζ βγαίνουν οι φήμες.. Και πιο συγκεκριμένα από τους ατζέντηδες .. Σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε γιατί και κλεισμένο να τον έχουν, αν δεν τον ανακοινώσουν, δεν ισχύει τίποτα...

    Όσο για το αν είναι καλός παίκτης συμφωνούμε... Με ένα παιχνίδι δε μπορείς να κρίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή