Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ένα διαφορετικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Μέρες εορτών θα προσπαθήσω να μπω στο κεφάλι των οπαδών στην Ελλάδα και θα γράψω τα δικά τους γράμματα στον Άγιο Βασίλη αυτές τις γιορτινές ημέρες!


Οπαδός Ολυμπιακού
Γεια σου Άγιε Βασίλη! Αρχικά, θα ήθελα να κρατήσεις τον Τζιμπούρ στην ομάδα, να διώξεις τον Ζαρντίμ, να φέρεις τον Τάκη Λεμονή, να παίζει βασικός ο Βλαχοδήμος και να πυροβολάει στους πανηγυρισμούς μαζί με τον Μήτρογλου!Αν μπορείς, πάρε από την ομάδα τον Τοροσίδη γιατί τον βαρέθηκα και αν μπορείς στείλε από εκεί που ήρθε και τον Μασάντο! Α να έχεις καλά για καμιά δεκαριά ακόμη χρόνια και τον κυρ Σάββα...

Οπαδός Παναθηναϊκού
Φίλε Άγιε Βασίλη, δεν είσαι καθόλου σωστός... Πέρυσι ζήτησα διοικητική σταθερότητα και τον Τσάκα πρόεδρο και εσύ εδώ και ένα χρόνο φέρνεις πρίγκηπες με καμήλες έξω από την Παιανία αλλά από ουσία τίποτα! Στα αγωνιστικά δε θα μιλήσω καθόλου γιατί είσαι μεγάλος απατεώνας... Τόσα χρόνια ζητούσα hummer και κατέληξα με τον Μπουμσόνγκ! Αν μπορείς φέρε πίσω τον Καραγκούνη και βρέξε λίγο πιο πολύ μπας και βάλει κανένα γκολ αυτός ο έρημος ο Φορναρόλι.

Οπαδός ΑΕΚ
Εγώ, δε θα ζητήσω πολλά γιατί με την κατάληψη δε προλαβαίνω να κάνω υπεράριθμες ευχές... Αρχικά, θέλω να φέρεις πίσω τα λεφτά που έφαγε ο Ψωμιάδης! Α αν μπορείς φέρε και τα πέντε εκατομμύρια που χάθηκαν επί Αδαμίδη! Αν μου τα φέρεις, τότε μην φέρεις ούτε Βιντιάδη ούτε κανέναν! Αν δε τα φέρεις, τότε κάνε σέντερ φορ τον Φουρτάδο, σέντερ μπακ τον Γιάγκο και εξάρι που δαγκώνει τον Φέτση... Καταλαβαίνεις φυσικά πως τα πρώτα είναι πιο εύκολα!

Οπαδός ΠΑΟΚ
Καρντάση Άγιε Βασίλη, θέλω τον Βιερίνια στην Τούμπα... Αν μπορείς διώξε τον Δώνη και φέρε τον Άγγελο πάλι πίσω... Επίσης πάρε ένα παίκτη από τον Ολυμπιακό για να τους την σπάσουμε! Α και να έχεις καλά τον Αλαφούζο! Όλο και κάποιον άλλο θα διώξει από τον Παναθηναϊκό και όλο και θα βολευτούμε και εμείς!

Οπαδός Άρη
Φίλε Άγιε Βασίλη δεν ξέρω τι να πρωτοζητήσω... Θα σου ζητούσα να μην πέσω αλλά και να μείνω στην κατηγορία δε ξέρω πως θα παίζω του χρόνου... Αρχικά, φέρε μου έναν προπονητή, δυο τρεις δανεικούς και τον Σκόρδα... Αν δεν μπορείς να φέρεις τον Σκόρδα, τουλάχιστον μην φέρεις τον κουμπάρο του Πατέρα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου