Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ποιός Πολέμης;

"Ποιος είναι ο Πολέμης;" Τάδε έφη Ζεσουάλδο Φερέιρα στις 29/01 του σωτήριου έτους 2011. Ο Πορτογάλος βρίσκεται περίπου δυομισι μήνες στη χώρα μας και χαμπάρι δεν πρέπει να 'χει πάρει τι γίνεται στον Παναθηναϊκό έξω από τις πύλες της Παιανίας.

Όταν συνάδελφος του ζήτησε το σχόλιό του για την παραίτηση του συμπατριώτη του τεχνικού διευθυντή Κάρλος Φρέιτας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Στέφανος Κουμπής, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι "ισχύουν όσα έχει δηλώσει ο κ. Πολέμης".

Ο Πορτογάλος πιάνοντας το όνομα Πολέμης στον αέρα, ρώτησε αμέσως τον μεταφραστή ποιος είναι. Επειδή, όμως, λίγο πολύ και οι δημοσιογράφοι μετά από χρόνια συνομιλιών με ποδοσφαιριστές όλων των φυλών, έχουν μάθει να πιάνουν τα βασικά σε αρκετές γλώσσες, κατάλαβαν αμέσως τη φύση της ερώτησης. Ακολούθησε ελαφρύ μειδίαμα στο πρόσωπο των περισσοτέρων και μικρή αποδοκιμασία.

Οι Κινέζοι λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μια φράση περιγράφει μια ολόκληρη κατάσταση αποσύνθεσης. Εκτός και αν βγάλατε άλλο συμπέρασμα εσείς.

Ο ΑΡΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου