Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Μόνο στην Ελλάδα...

Η ΑΕΚ ψάχνει γήπεδο, ο Πανιώνιος καταστρέφει το δικό του, ο Ολυμπιακός προσφέρει το Καραϊσκάκη και για την ώρα κανείς δε ξέρει που θα γίνει το παιχνίδι της Ένωσης με την Νταντί Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ωραία πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα... Το χορτάρι στο ΟΑΚΑ είναι για βοσκή και η... καημένη η ΑΕΚ είπε να πάει να παίξει στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν της το επέτρεψε αφού έχει και αυτός παιχνίδι... Εντάξει, λένε στην Ένωση και ζητούν τη Νέα Σμύρνη... Ναι λέει ο Ερασιτέχνης, όχι οι οπαδοί, όχι και ο Τσακίρης.

Και επειδή η γνώμη του Ερασιτέχνη είναι αυτή που μετράει, το γήπεδο θα δινόταν για την διεξαγωγή του αγώνα. Οι φίλοι του Πανιωνίου όμως σε μια προσπάθεια αυτοθυσίας, αποφάσισαν να καταστρέψουν το ίδιο το γήπεδο τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει παιχνίδι με αυτές τις συνθήκες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βγαίνει στο ραδιόφωνο και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης και λέει πως δεν ανέχεται τέτοια ξεφτίλα και δεν πρόκειται να δώσει το γήπεδο στην ΑΕΚ.

Κάπου εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιτρέπει στην ΑΕΚ να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη αλλά χωρίς την παρουσία των οπαδών της... Φαντάζεστε 30.000 Αεκτζήδες και άλλους τόσους Ολυμπιακούς στο Φάληρο να πλακώνονται και να καίνε ότι βρίσκεται περιμετρικά από το γήπεδο; Για αυτό σας λέω... Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου