Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Πρόκριση ή αλλιώς... χαθήκαμε!


Σκορ πρόκρισης θα ψάξει απόψε στην καυτή Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην τουρκική Φενέρμπαχτσε. Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου.

Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα του να νικάει τους Τούρκους μέσα στην Θεσσαλονίκη και μετά να πηγαίνει με άλλο αέρα... να πάρει την Πόλη. Ζαγοράκης, Δερμιτζάκης και παίκτες αντιλαμβάνονται πως αυτά τα ματς είναι ζωής και θανάτου και ξέρουν πως αν χαθεί η πρόκριση, τότε η τρύπα στον οικονομικό τομέα θα μεγαλώσει αφάνταστα.

Από την άλλη, πολλές είναι η φήμες που θέλουν την ομάδα να βγάζει παίκτες στο σφυρί σε περίπτωση που στραβώσει η υπόθεση της πρόκρισης. Όλα αυτά όμως είναι τα άσχημα σενάρια, αφού άπαντες προσδοκούν στην επικράτηση επί των Τούρκων.

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 απέναντι στη Φενέρ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς. Κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μαλεζάς και Κοντρέρας με τους Μπουσαϊντί και Λίνο να παίζουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα παίξουν ο Γκαρσία και Βιτόλο, έχοντας στις πτέρυγες τους Βιεϊρίνια και Σορλέν. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή του Δικεφάλου συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου