Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Και πως να έρθει ο Ροζίτσκι;

Για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο ο Τσέχος παικταράς ντύνεται στα ερυθρόλευκα σαν άλλος Άγιος Βασίλης, σε ένα σενάριο βέβαια που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα...


Ο Τόμας Ροζίτσκι βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 2006 και παρότι στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του βρίσκονταν στα πιτς λόγω τραυματισμών, έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη του Βενγκέρ όσο και του κόσμου. Για τον Ολυμπιακό ο Τσέχος ακούγεται πάνω από τρία χρόνια...

Τα ίδια πρωτοσέλιδα, η ίδια σιγουριά, η σχεδόν κλεισμένη συμφωνία και ένα ντιλ που χαλάει πάντα στο τσακ για διαφορετικούς λόγους. Ας είμαστε όμως λίγο ρεαλιστές. Ο Ροζίτσκι παίρνει πάνω από δύο εκατομμύρια στην Άρσεναλ, οπότε η λογική λέει πως για να υποβαθμίσει τον εαυτό του από την Πρέμιερ Λιγκ στην Σούπερ Λιγκ αυτομάτως θα ζητήσει το κάτι παραπάνω.

Χοντρικά δηλαδή με απαιτήσεις που θα πλησιάζουν τα τρία εκατομμύρια, το συμβόλαιο του στους πρωταθλητές θα κοστίζει κοντά στα 4,5 με την εφορία. Κάτι λιγότερο από το φετινό μπάτζετ του ΠΑΟ.

Με τόσο υψηλά συμβόλαια που υπάρχουν στην ομάδα, δύσκολα θα σηκωθεί ακόμη ένα τόσο μεγάλο. Εκτός αν φύγει κάποιος που μου έρχεται στο μυαλό. Το ότι ο Μαρινάκης κάνει διακοπές στο Λονδίνο μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά μπορεί και τίποτα. Ίσως να πήγε για τον Ροζίτσκι, ίσως για τον Κάμπελ, ίσως και για ψώνια με τους δικούς του ανθρώπους. Πάντως, όπως και να έχει σειρά έχει ο σέντερ μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου