Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Διαμαντάκος προ των ερυθρόλευκων πυλών!

Ο Μήτρογλου με τον Σαβιόλα τα έχουν πάει περίφημα φέτος αλλά οι βοήθειες που παίρνουν από τον Σέποβιτς δεν είναι οι αναμενόμενες... Για αυτόν τον λόγο επιστρατεύεται άρον άρον ο νεαρός Διαμαντάκος...

Προσωπικά, τον πιστεύω πολύ τον μικρό. Έτυχε να τον δω σε ματς των Νέων του Ολυμπιακού πριν λίγα χρόνια και πραγματικά ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα κυρίως στο σκοράρισμα. Κεντούσε πραγματικά. Αν συνέχιζε στο λιμάνι, μάλλον θα καιγόταν όπως τόσα ακόμη ταλέντα που χάθηκαν στου Ρέντη. 

Όμως αυτός το πάλεψε, έφυγε δανεικός για να παίξει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και παρότι κατάλαβε πως το επίπεδο ανέβηκε απότομα, δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τη χαμένη του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Φέτος στον Εργοτέλη σκοράρει συχνά πυκνά και σε λίγες μέρες αναμένεται να ανηφορίσει και πάλι στον Πειραιά, πιο νωρίς από το αναμενόμενο. 

Ο Μίτσελ τον είχε μαζί του στην προετοιμασία και τον πιστεύει. Μάλιστα, δείχνει να καίγεται να τον γυρίσει πίσω αν σκεφτεί κανείς πως ο δανεισμός του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Δε ξέρω κατά πόσο ευσταθεί το σενάριο που στέλνει τον Σέποβιτς στην Κρήτη για να τον ταρακουνήσει αλλά σίγουρα ο Διαμαντάκος έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αυτό σίγουρα είναι ερυθρόλευκο.

2 σχόλια:

  1. Νά ναι το δεκατέσσερα
    όλο χαρες και γέλια,
    ξέγνοιαστες μέρες σαν κι αυτές
    που ζούσαμε κοπέλια....

    Αδειασ`η τσέπη μα η καρδιά
    μή φήσετε ν`αδειάσει
    κρίση παναθεμάτηνε
    είναι και θα περάσει....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή