Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τελείωσε το παραμύθι και συνεχίζει...

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν απλά η καλύτερη λύση για να κόψει τον αέρα και τα πολλά λόγια... Αν είσαι καλύτερος, μιλάς στο χορτάρι και με τα γκολ σου δίνεις όλες τις απαντήσεις...


Μια ισοπαλία ή έστω μια νίκη με 1-0 από τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να δώσει τροφή στα όνειρα των Παοκτσήδων... Να τους κάνει να συνεχίσουν να ελπίζουν πως θα καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα, έστω και  αν ξέρουν μέσα τους πως η ομάδα τους έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Τώρα όμως... σιωπή.

Με τέσσερα γκολ στην καμπούρα, ο μόνος που μιλάει είναι ο Χακόμπο που παρότι έφαγε τέσσερα γκολ σχεδόν όρθιος, έδωσε συμπαίκτες και προπονητή και αποθεώθηκε λες και έκανε κάτι καλύτερο. Για τον Ολυμπιακό δεν έχω να πω και πάρα πολλά γενικότερα. Αν θέλει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα έχει τους παίκτες και τον τρόπο να κάνει πάρτι μέσα σε δέκα λεπτά και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Ο ΠΑΟΚ όμως έχει τρελά προβλήματα και τα κυριότερα ακούνε στη νοοτροπία. Πήραν που λέτε τον Στέφενς, ο οποίος είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς που βρέθηκε ποτέ στην Ελλάδα, και αυτός είναι στον κόσμο του. Δεν είχε άποψη για τις μεταγραφές του καλοκαιριού(!), αχρήστευσε αυτούς που του πήραν και βρέθηκε να παίζει πάλι με τον Λίνο στα αριστερά που είναι 37 χρονών και φυσικά δε γίνεται να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο.

Ανέβασαν τον πήχη ψηλά, έβγαλαν γλώσσα και όπως ήταν λογικό, το πλήρωσαν.

Υ.Γ Μπάσκετ, μπάλα και βόλεϊ σε τρεις μέρες. Μόνο στο τάβλι ίσως να υπήρχε ελπίδα...

2 σχόλια:

  1. Φιλε Βασιλη ο Ολυμπιακος εχει κλεισει στοματα εδω και χρονια. Ειμαστε οι καλυτεροι απο τοτε που ιδρυθηκαμε και οσες φορες γκρινιαζουμε ειναι οταν η ομαδα δεν αποδιδει αυτα που θελουμε, οχι γιατι ειμαστε ονειροπολοι, αλλα γιατι ξερουμε ακριβως ποση μπαλα μπορει να παιξει.

    Οταν λοιπον περσυ με παοκ και βαζελα στο Καραισκακη δε τους βαλαμε 4 γκρινιαζαμε οχι γιατι αυτοι ηταν καλυτεροι αλλα γιατι δεν παιξαμε αυτο που μπορουσαμε. Ολοι οι αλλοι χαιρονται ακομα και με ισοπαλιες, αυτη ειναι η βασικη διαφορα μας. Ειναι ολοι τους εναντιον του Ολυμπιακου, ζουνε για το ποτε θα κανει καμια γκελα η ομαδα αντι να κοιτανε τα χαλια τους.

    Αντε και του χρονου με το 42ο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα όταν δεν τους κλείνεις το στόμα, τους αφήνεις να βγάζουν γλώσσα και να παίζουν με την υπομονή μας... Πάντως τον Μάιο πάντα εμείς πανηγυρίζουμε οπότε τα άλλα είναι οδοντόκρεμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή