Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο Μπόατενγκ θα κλείσει στον Ολυμπιακό...

Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό ψιλοανησύχησαν με τα σενάρια που στέλνουν τον Γκανέζο στη Φούλαμ αλλά η ηρεμία επανήλθε γρήγορα στου Ρέντη μετά από τις απαραίτητες διευκρινήσεις...


Ο Μπόατενγκ βρίσκεται όντως στην Ισπανία γιατί έχει κάτι θέματα με το διαβατήριο του και τα σενάρια τον έστελναν στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ. Παρότι ανησύχησαν στον Πειραιά, τελικά μάλλον ηρέμησαν όταν πέταξαν το μπαλάκι στον Μίτσελ. Ο Ισπανός ξέρει πως ο παίκτης είναι προσωπική του επιλογή και δύσκολα θα τον προδώσει.

Ο Γκανέζος θεωρεί τον κόουτς του Ολυμπιακού σαν ποδοσφαιρικό του πατέρα αφού μαζί του αναγεννήθηκε στην Ισπανία και ξέρει πως αν τον αδειάσει τώρα, δύσκολα θα βρει ξανά πόρτες ανοιχτές στην Πριμέρα.

Καλώς ή κακώς, ο Μίτσελ έχει ένα όνομα και η γνώμη του μετράει. Όποτε, όπως δείχνουν τα πράγματα θα έρθει στον Ολυμπιακό. Μπορεί να του πέρασε από το μυαλό να φύγει αλλά αυτά που θα χάσει θα είναι πιο πολλά από αυτά που θα κερδίσει.


2 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν τον ειχαν δεσει με έστω ένα ελάχιστο προσύμφωνο ή κατι τελος πάντων και τον έχαναν, θα ήταν όντως ένα μεγαλο λάθος και ερασιτεχνισμος εκ μέρους μας. φαινεται όμως πως καπως τν κρατανε. Δστυχως όμως, αν εκανε τετοια π@υστια, μαλλον δεν θα τα παμε καλα με τον μποατεγκ... Θα αρχισει τις εξαφανισεις όπως ο Οφορικουε, και θα φυει νυχτα
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή